Muntatge de Marta Flich com a presentadora de GH DUO i Sandra Barneda a L'Illa de les Temptacions

Telecinco anuncia un canvi en l'emissió de 'GH DÚO', que afecta 'Tentaciones'

Telecinco amplia per sorpresa la seva aposta per 'GH DÚO' i afecta directament 'La Isla de las Tentaciones'.

Telecinco anuncia per fi la seva graella per a la setmana que ve, amb una forta aposta per 'GH DÚO'. El reality va arribar a les pantalles dijous passat 11 de gener, liderant la seva franja d'emissió, malgrat que no va poder en prime time amb 'Entre Tierras'. Tot i que inicialment la cadena va anunciar que només hi hauria emissió dijous i diumenge, ara 'GH DÚO' també s'emetrà dimarts.

Ion Aramendi ha estat l'encarregat d'anunciar durant el debat que Telecinco torna a aposta per 'GH DÚO: Límite 48 Horas' al segon prime time de la setmana. En aquesta ocasió, el presentador serà el mateix Ion Aramendi, ja que Marta Flich va estar al capdavant de 'GH VIP: Límite 48 Horas' en les seves úniques dues entregues. El programa, però, arrencarà a les 22:50h, just després d''¡Allá Tú!', que s'emetrà a l'access prime time de Telecinco.

Muntatge de Marta Flich i Ion Aramendi amb el logo de GH DÚO
Marta Flich i Ion Aramendi | Mediaset

Cal destacar que 'GH DÚO' viurà la salvació d'una de les seves parelles durant dimarts. Per tant, eixirà de la llista de nominats el menys votat per l'audiència. Recordem que, com a novetat, el públic pot votar fins i tot amb cinc vots per expulsar.

Amb aquest canvi, Telecinco redueix a tan sols una emissió setmanal a 'La Isla de las Tentaciones'. La cadena va estrenar la setena edició del reality amb èxit dimarts i dimecres a la nit. Estava a l'aire si 'La Isla de las Tentaciones' es mantindria les dues nits, però finalment només s'emetrà els dimecres.

Recordem que l'estrena de 'GH DÚO' va ser líder a la seva franja i el programa d'entreteniment més vist de dijous a Telecinco amb 12,7% i 931.000 espectadors. També va ser líder del target comercial (12,3%) i en menors de 55 anys (14,4%). No va aconseguir funcionar a l'access 'GH DÚO: Express' (8,7% i 1.184.000), que va créixer al 10% de share en menors de 55 anys.

Captura de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions
Sandra Barneda a 'L'Illa de les Temptacions' | Mediaset

Pel que fa a 'La Isla de las Tentaciones', amb un 13,9% i 1.115.000, va liderar dimarts a la nit congregant 3,4 milions d'espectadors únics. Va comptar amb un gran seguiment entre els millors de 55 anys (20,7%). En el seu segon dia, el reality va pujar a un 14,1% i 1.127.000, reunint més de 3,2M d'espectadors únics.

Al proper episodi de 'La Isla de las Tentaciones' es produirà l'entrada d'una nova parella. A més, les noies viuran la seva primera foguera, on hi haurà moltes llàgrimes. Els primers baixons faran estralls a les dues viles i 'La llum de la temptació' continuarà sonant amb els acostaments dels nois i les noies amb les solteres i els solters.