Ion Aramendi durant el primer debat de GH VIP

Aquests són els col·laboradors del debat de 'GH DÚO' a Telecinco

El debat de 'GH DÚO' recupera dues enemigues i una finalista de 'GH VIP' com a col·laboradores: descobreix els noms.

Després d'una gala d'estrena que va revelar les parelles i el trio de concursants de la nova edició, arriba l'hora d'analitzar els primers dies de convivència a casa de 'GH DÚO'. Aquest diumenge 14 de gener, Telecinco estrena el debat presentat per Ion Aramendi, que sorprendrà els concursants amb la primera ronda de nominacions. Un lliurament que arrencarà abans amb contingut exclusiu per als subscriptors de Mitele PLUS.

En aquesta primera ronda de nominacions influirà el resultat d'una divertida prova en què els concursants hauran d'enderrocar una sèrie de bitlles gegants per augmentar o disminuir el nombre de punts amb què nominaran. A més, Marta i Efrén s'assabentaran que han estat vetats per nominar, de manera que els seus vots no tindran cap utilitat en el resultat final. Tots dos van ser elegits per Finito i Keroseno després de la prova de la gala inaugural de 'GH DÚO'.

Cal destacar que els famosos concursen en parelles i un trio, format per Lucía Sánchez, Manuel Rodríguez i Mayka Rivera. També participen en parella Luca Onestini i Ivana Icardi, Elena Rodríguez i Asraf Beno, Ana María Aldón i Marc Florensa, Efrén Reyero i Marta López i Finito i Keroseno .

Fotografia dels concursants de GH DÚO al sofà a la primera gala
Concursants de 'GH DÚO' | Mediaset

El debat de 'GH DÚO' oferirà una àmplia selecció de vídeos amb el més destacat dels primers dies de convivència. Tot serà analitzat per Anabel Pantoja, Belén Rodríguez, Miguel Frigenti, Frank Blanco, Marta Peñate, Laura Bozzo, Carmen Alcayde i Albert Infante. Així com pels familiars i defensors dels concursants.

Recordem que l'estrena de 'GH DÚO' va ser líder a la seva franja i el programa d'entreteniment més vist de dijous a Telecinco amb 12,7% i 931.000 espectadors. També va ser líder del target comercial (12,3%) i en menors de 55 anys (14,4%). No va aconseguir funcionar a l'access 'GH DUO: Express' (8,7% i 1.184.000), que va créixer al 10% de share en menors de 55 anys.

La novetat a les votacions de 'GH DÚO'

Fotografia de Marta Flich somrient a l'estrena de GH DÚO
Marta Flich | Mediaset

Una de les novetats de 'GH DÚO' és la incorporació del multivot a les rondes d'expulsió. Permetrà a cada usuari emetre cinc vots gratuïts a través de l'app de Mitele en lloc d'un com passava fins ara. Aquests cinc vots podran, a més, ser repartits com l'usuari vulgui, de manera que podrien ser adjudicats a un sol nominat o a diversos.

A més, cada vegada que es pausi una votació es renovarà l'opció de votar de nou, de manera que serà possible emetre cinc vots més per seguidor. D'aquesta manera, com sempre serà l'audiència qui tingui la darrera paraula per decidir les expulsions i, especialment, la identitat del guanyador final dels 50.000 euros del premi.