Captura d'Ana María Aldón plorant a la casa de GH DÚO

Ana María Aldón es trenca a plorar els seus primers dies a 'GH DÚO': el motiu

Ana María Aldón no ha pogut reprimir les llàgrimes a 'GH DÚO' durant una conversa molt íntima.

Fa tan sols tres dies que va entrar a la casa de 'GH DÚO', però Ana María Aldón ja ha deixat anar les seves primeres llàgrimes. La col·laboradora de 'Fiesta' s'ha convertit en el principal fitxatge de l'edició. De fet, durant la gala d'estrena va protagonitzar un dels moments més destacats per l'entrada del Novio a la casa.

Tot i això, en una conversa al bany, Ivana Icardi s'esfondrava mentre parlava amb Marta López i Ana María Aldón. La col·laboradora de 'FIesta' també deixava anar alguna llàgrima a 'GH DÚO'.

Les tres concursants són mares i sembla que ja troben a faltar els seus fills. Aquest ha estat el motiu pel qual, tant Ivana com Ana María, han trencat a plorar, emocionades en recordar els seus fills, que ja troben a faltar. “Em poso súper emocionada amb el tema de la meva filla, pels sentiments com a mare. És increïble, no ho puc posar remei, ha de ser que em remou la meva infància”, explicava Ivana.

Captura d'Ivana Icardi, Marta López i Ana María Aldón plorant al bany de GH DÚO
Ivana Icardi, Marta López i Ana María Aldón | Mediaset

Ana María aprofitava per afegir que va plorar molt pel seu fill a 'Supervivientes'. Tot i això, es mostra tranquil·la perquè la relació amb el pare del seu fill, José Ortega Cano, diu ser estupenda. Ha explicat, a més, que el seu fill li ha arribat a dir ara "una altra vegada te'n vas? Quan te'n vas anar a 'Supervivientes' plorava cada nit" .

Per la seva banda, Elena Rodríguez s'unia a la conversa per consolar Ivana i recordar-li que és aquí per ella, per donar un bon futur a la filla que té en comú amb Hugo Sierra. Ivana li explicava que la seva filla té una relació molt especial amb el seu germà, el fill d'Adara Moliner, i que això també l'emocionava. Elena li demanava que ho “faci bonic”, donant a entendre que no faci malbé això que tenen.

Captura d'Ana María Aldón molt emocionada a 'GH Duo'
Ana María Aldón a 'GH DÚO' | Mediaset

Cal destacar que els famosos concursen en parelles i un trio, format per Lucía Sánchez, Manuel Rodríguez i Mayka Rivera. També hi participen en parella Luca Onestini i Ivana Icardi, Elena Rodríguez i Asraf Beno, Ana María Aldón i Marc Florensa, Efrén Reyero i Marta López i Finito i Keroseno.