Captura de Naomi Asensi amb Ion Aramendi al debat final de GH VIP

Surt a la llum el que va fer Naomi al debat final de 'GH VIP': el lleig a Ion Aramendi

Les càmeres van captar d'imprevist el que va fer Naomi Asensi al final del debat de 'GH VIP' a Telecinco.

Surt a la llum el que va fer Naomi Asensi just abans d'acabar el debat final de 'GH VIP' a Telecinco. Tot i ser la guanyadora del reality, la que fos concursant de 'La Isla de las Tentaciones' no va ser la gran protagonista de la nit. Altres trames, com la de Jessica Bueno i Luitingo, van tenir més temps al debat final que Naomi Asensi.

Això mateix ja va passar a la final, cosa que va provocar que, durant el debat, la guanyadora assenyalés al programa: "Vaig sentir que la meva final era la final de Luitingo i Jessica, com ha estat tot el concurs. Vaig sentir que va ser triple victòria, amb la trama que ens l'han ficat amb colador o amb embut, com sigui. Però, tot i així, he guanyat”.

Captura de Naomi Asensi com a guanyadora de GH VIP
Naomi Asensi a la final de 'GH VIP' | Mediaset

"Mare meva, és que, fins i tot en la meva pròpia final es va asseure Jessica a taula. Em vaig dir: 'No guanyo, perquè, contra Maluma...'", sentenciava Naomi Asensi, despertant l'aplaudiment del públic en plató. Un sentiment que també va tenir durant el debat final, cosa que va provocar que la guanyadora abandonés el plató abans d'hora.

I és que, durant l'emotiu comiat d'Ion Aramendi, es va poder veure com Naomi Asensi abandonava el plató, mentre que la resta de concursants s'abraçaven tots units. Lluny d'esperar que les càmeres s'apaguessin, es va veure com sortia davant de tots de l'estudi de Mediaset.

De fet, a les seves xarxes socials, Naomi Asensi ja havia avisat als seus seguidors que no era la protagonista del debat final de 'GH VIP'. "Us deixo per aquí aquesta foto de la maca que m'han posat, ja que en el que he gravat avui potser no em veieu", va escriure al costat d'una fotografia del seu estilisme.

Captura del final del debat de GH VIP, amb Naomi Asensi abandonant
Naomi abandonant el debat final de 'GH VIP' | Mediaset

Recordem que el debat final de 'GH VIP' no va aconseguir funcionar en audiències, en marcar un 8,4% i 649.000, juntament amb 2,3M de contactes. Amb aquestes dades, va ser la tercera opció de la nit, molt darrere d''El Peliculón' de Antena 3 i la Gala Inocente, Inocente a La 1.