Captura d'Ion Aramendi plorant al debat final de GH VIP

Ion Aramendi es trenca i no pot evitar les llàgrimes en acomiadar-se de 'GH VIP'

Ion Aramendi protagonitza el comiat més emotiu de 'GH VIP' en no poder reprimir les llàgrimes en directe.

La vuitena edició de 'GH VIP' ha tancat definitivament les portes a Telecinco. Després de més de tres mesos en emissió, Telecinco ha emès aquest dijous 28 de desembre el debat final presentat per Ion Aramendi. Els concursants han pogut repassar les situacions més destacades de la convivència i han intentat solucionar picabaralles pendents.

Naomi Asensi, Luitingo, Jessica Bueno, Pilar Llori, Albert Infante, Carmen Alcayde o Laura Bozzo han estat els protagonistes de la darrera nit de 'GH VIP'. Una vetllada molt emocionant, malgrat que també hi ha hagut moments de tensió i de discussions.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo al debat final de GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo | Mediaset

Tot i això, el més destacat del debat final de 'GH VIP' ha estat el comiat d'Ion Aramendi, que no ha pogut evitar les llàgrimes. "Han estat 99 dies d'intensa convivència", ha començat dient el presentador abans de trencar-se. El públic al plató arrencava un gran aplaudiment per donar ànims a Aramendi.

"No vull acomiadar aquest programa sense donar-te les gràcies a tu que ens has acompanyat des de casa durant tot aquest temps. Els dijous amb Marta Flich, de dilluns a dimecres amb Lara Álvarez, els diumenges amb mi i en qualsevol moment el 24 hores", afegia Ion Aramendi.

"El cor de 'GH' és a Guadalix, però l'ànima, la veritable ànima hi és a l'altra banda de la pantalla i ets tu que ens estàs veient en aquest moment. Així que, gràcies", eren les paraules del presentador. "Sé que heu tingut les vostres diferències, però jo us he sentit família, us vull", concloïa, dirigint-se als concursants.

Captura d'Ion Aramendi al debat final de GH VIP
Ion Aramendi al debat final de 'GH VIP' | Mediaset

Recordem que de moment es desconeix si Ion Aramendi seguirà al capdavant dels debats de 'GH DÚO', que arrenca a l'hivern. Sí que es manté a les gales Marta Flich, malgrat rebre multitud de crítiques com a presentadora. Tot i això, Ion Aramendi seguirà diàriament a 'Reacción en Cadena', que aquest dijous va aconseguir el programa més vist de la seva història amb 1.229.000 espectadors i un 11,1% de share.

Pel que fa al debat final de 'GH VIP', no ha aconseguit funcionar en audiències, en marcar un 8,4% i 649.000, juntament amb 2,3M de contactes. Amb aquestes dades, ha estat la tercera opció de la nit, molt per darrere d''El Peliculón' d'Antena 3 i la Gala Inocente, Inocente a La 1.