Captura de Jessica Bueno i Luitingo al debat final de GH VIP

Jessica Bueno esclata com mai a 'GH VIP' per defensar la seva relació amb Luitingo

Jessica Bueno i Luitingo confessen que s'han besat i esclaten contra tots al debat de 'GH VIP'.

Entre Jessica Bueno i Luitingo ja hi ha hagut més que amistat. Al debat final de 'GH VIP', han parlat d'un petó, però no han volgut entrar en detalls. “Les coses a poc a poc, no es pot dir 'som novios', va sorgint”, explicava la model a Ion Aramendi.

"S'havia de comprovar si el feeling… si érem amics res més o no" , afegia Jessica Bueno. Després de la seva explicació, Pilar Llori exigia una disculpa a la model, per anomenar-la celòpata després de la seva ruptura amb el concursant.

Era la primera de moltes crítiques davant de les quals Jessica perdia la paciència i deixava les coses molt clares. I és que, Pilar Llori, que va tenir una relació amb Luitingo, va acusar el seu ex de comportar-se amb Jessica tal com va fer amb ella. Jessica sempre va dir que eren només amics, però ara tots dos confirmen que estan davant de l'inici d'una història d'amor.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo xerrant al jardí de GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo a 'GH VIP' | Mediaset

Carmen Alcayde es queixava llavors que tots dos els han “fet els gossos” per sospitar que eren més que amics. Era llavors quan Jessica acabava per perdre la paciència: “Si sou vosaltres els que no pareu de parlar de nosaltres collons! Val ja!”.

El que he viscut ho he viscut jo, jo sé el que sento, com actuo i actuo com em dóna la gana. Ningú de vosaltres m'ho ha de dir!”, es queixava Jessica Bueno. Tot i això, Naomi li recordava les seves pròpies paraules: "Deies que no, ens has dit de tot per insinuar que hi havia alguna cosa i després hi havia alguna cosa. Has mentit a tot quisqui!".

Captura de Jessica Bueno i Luitingo al debat final de GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo a 'GH VIP' | Mediaset

I és que la model es defensava al·legant que no sabia què sentia en aquell moment. "És com ho he sentit, jo no sabia que des de fora es veiés així tan bonic i tan intens", deia després de veure vídeos de la seva història d'amor a ' GH VIP '.

Per la seva banda, Luitingo confessava que es va enamorar des del principi de Jessica Bueno i la gàbia de Laura Bozzo era inevitable: "Llavors per què vas estar amb Pilar?". Ell es justificava, al principi ho veia “impossible” amb el que “va aparcar” la història, però la seva companya insistia: “Això sembla una novel·la turca”. "No és la nostra culpa que sembli això", es queixava Jessica.