Captura de Lara Álvarez al seu comiat de GH VIP: Última Hora a Telecincoo

Així s'ha acomiadat Lara Álvarez de 'GH VIP': 'Ha estat una muntanya russa'

Lara Álvarez s'acomiada definitivament com a presentadora de 'GH VIP' amb unes paraules emotives en directe.

Lara Álvarez s'ha acomiadat definitivament de 'GH VIP'. Després de tres mesos presentant 'GH VIP: Última Hora', Telecinco ha emès aquest dimarts 19 de desembre la darrera entrega del programa. Un espai que ha ocupat l'access prime time i que no ha aconseguit destacar en audiències, movent-se al voltant del 7% de share.

D'aquesta manera, en el seu últim dia, Lara Álvarez ha protagonitzat un emotiu comiat: "És el nostre últim dia junts i volia que sabéssiu que m'ho he passat molt bé amb vosaltres. Veniu a treballar ha estat una festa diària. Gràcies per la vostra entrega perquè ens té enamorats milions de persones, les quals hem estat tot aquest temps al vostre costat”, deia en directe.

Captura de Lara Álvarez al seu comiat de GH VIP: Última Hora a Telecincoo
Lara Álvarez a 'GH VIP: Última Hora' | Mediaset

"Us juro que per mi ha estat una muntanya russa d'emocions perquè m'heu enganxat però sobretot m'heu enamorat amb la vostra essència. Us desitjo el millor per a la final, sou uns guanyadors tots. Per mi el premi ha estat gaudir-vos cada nit", afegia, acomiadant-se dels concursants.

A més, també ha tingut paraules per a l'equip de 'GH VIP': "El meu estimat súper. Fa 8 anys de la nostra primera trobada i t'asseguro que la meva devoció per tu no ha fet més que créixer. Ets aquesta abraçada quan no tenen contacte amb el món exterior, suport quan les forces els flaquegen. Ets una veu, però la veu de l'ànima de 'Gran Hermano'", deia.

Per la seva banda, la veu del programa també ha tingut paraules per a la presentadora: "Sou també part de l'ànima del programa. Sou una peça fonamental i tot l'equip us volem donar les gràcies per viure'l, per gaudir-lo i per fer-nos gaudir-lo amb tu. Ara ja pots descansar perquè t'ho has guanyat, ara ja podràs estar a la teva bola”.

Captura de Lara Álvarez a la promo d'A la teva bola a Telecinco
Lara Álvarez, presentadora d''A la teva bola' | Mediaset

Recordem que Lara Álvarez es posarà aquest Nadal, a partir d'aquest dissabte, al capdavant d''A tu bola' al prime time de Telecinco. Es tracta d´un nou concurs per a tota la família on tres celebrities rivalitzaran entre si en una apassionant competició de bales. Els famosos demostraran la seva estratègia, habilitat i punteria jugant en recorreguts trepidants.