Captura d'Ana María Aldón amb el dit enlaire al confessionari de GH DÚO

El motiu pel qual Ana María Aldón serà la nova protagonista de 'GH DÚO'

Ana María Aldón es converteix en la nova protagonista de 'GH DÚO' per un motiu de pes.

Ana María Aldón es converteix en la gran protagonista de 'GH DÚO'. Telecinco emet aquest dimarts 30 de gener una nova entrega de 'GH DÚO', que comptarà amb un nou procés de salvació entre els cinc nominats: Asraf, Lucía, Manuel, Marc o Marta. Els menys votats sortiran de la llista amb vista a l'expulsió de dijous.

Cal destacar que el reality avança cap a una nova fase en què la participació passarà a ser individual. Aquesta nova etapa entrarà en joc aquest dijous amb una doble expulsió i amb l'arrencada d'una competició on tots els participants seran rivals entre si. Per tant, s'eliminaran les parelles que s'havien format fins ara, tot i ser una edició de 'GH DÚO'.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi | Mediaset

El que ha passat aquestes últimes hores de convivència en parella també formarà part de la vetllada de dimarts, que reunirà els concursants per veure i valorar imatges amb les situacions més destacades del seu dia a dia. Entre altres, podran abordar l'evolució en la relació entre Ana María i Marc. Així com els fets després del sopar íntim que van mantenir en el debat Lucía i Manuel i els nous frecs entre aquest i Asraf.

D'altra banda, Ana María compartirà els moments clau de la seva trajectòria vital a la 'corba de la vida'. Serà la gran protagonista de la nit en revelar com ha estat la seva vida des de la infantesa fins a l'actualitat. Tractarà temes com la seva relació amb Ortega Cano o el seu actual romanç amb Eladio.

Ana María Aldón i Eladio, asseguts junts, amb rostre neutre en directe a 'GH Dúo' 2024
Ana María Aldón i Eladio | Mediaset

A més, 'GH DÚO' també es revelaran les conseqüències després que Elena no lliurés la xocolata que tenia amagada. D'altra banda, també es presentarà la nova prova setmanal. Convertirà la casa Guadalix de la Serra en un escenari de l'imperi romà i dividirà la casa entre gladiadors i emperadors.

Recordem que la tercera gala de 'GH DÚO' ha crescut gairebé dos punts respecte a la setmana passada amb un 13,7%, 957.000 espectadors i 2.657.000 contactes. Ha estat líder de la seva franja, superant per 2,4 punts la segona opció (11,3%), encara que no ha pogut en coincidència amb 'Entre Tierras'. També ha estat líder en target comercial (13,5%), en menors de 55 anys (13,9%) i en 25-44 anys (15,7%).