Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco

'GH DÚO' anuncia un canvi que afecta directament la seva mecànica

Només tres setmanes després d'arrencar la competició, 'GH DÚO' ha anunciat un canvi que no esperen els seus concursants.

'GH DÚO' torna a anunciar un altre canvi que afecta directament la mecànica. Durant la gala de dijous, Marta Flich va revelar que la setmana que ve hi hauria una inesperada doble expulsió. Lucía Sánchez, Manuel González, Marta López, Marc Florensa o Asraf Beno: dos abandonaran la casa de 'GH DÚO' de forma definitiva.

Un canvi que podria afectar la seva durada, ja que està previst que el reality duri només al voltant de 8 setmanes. I és que Telecinco preveu estrenar 'Supervivientes' a meitats del mes de març. A més, 'GH DÚO' ha anunciat un nou canvi que intensifica els rumors sobre que la cadena preveu acabar amb el reality abans d'hora.

Ion Aramendi ha estat l'encarregat d'anunciar el canvi inesperat durant el debat. "Dijous comença una nova era al concurs, la lluita individual pel premi. Ja no hi ha parelles, és individual", revelava el presentador per a la sorpresa de tots els espectadors.

Captura de Marta Flich durant la tercera gala de GH DÚO a Telecinco
Marta Flich a 'GH DÚO' | Mediaset

I és que només fa tres setmanes que va arrencar 'GH DÚO', un reality en què els famosos participen en parelles. Durant la primera edició, també es van desfer els duos, però ja a la recta final i no pocs dies després d'haver iniciat la competició. D'aquesta manera, la mecànica es tornarà a assemblar a la de 'GH VIP' i no serà en parelles com s'esperava.

Per tant, a partir d'ara les nominacions tornaran a ser individualment i els famosos també s'enfrontaran a la prova d'immunitat en solitari. La parella nova formada per Keroseno i Ivana, per exemple, només durarà durant la primera setmana.

Recordem que la tercera gala de 'GH DÚO' ha crescut gairebé dos punts respecte a la setmana passada amb un 13,7%, 957.000 espectadors i 2.657.000 contactes. Ha estat líder de la seva franja, superant per 2,4 punts la segona opció (11,3%), encara que no ha pogut en coincidència amb 'Entre Tierras'. També ha estat líder en target comercial (13,5%), en menors de 55 anys (13,9%) i en 25-44 anys (15,7%).