Captura de Sandra Barneda al Debat de les Temptacions a Telecinco

L'última decisió que ha pres Telecinco i que afecta 'La Isla de las Tentaciones'

Telecinco segueix fent canvis a la graella i l'últim afecta el reality de Sandra Barneda.

Nou canvi a la graella de Telecinco que afecta directament 'La Isla de las Tentaciones'. Després d'anunciar que 'El Debat de les Temptacions' seria exclusiu per a Mitele, finalment també es podrà veure al canal principal de Mediaset. Tot i això, no serà en prime time, ja que s'emetrà dilluns després d''El Pueblo'.

D'aquesta manera, els espectadors que vulguin descobrir totes les imatges en exclusiva del debat s'hauran d'esperar a la mitjanit passada a Telecinco. Sandra Barneda es posa al capdavant d'aquesta nova entrega, que té una durada de 90 minuts sense publicitat.

Recordem que 'El Debate de las Tentaciones' va acollir en aquesta entrega una foguera de confrontació a plató amb Andrea. La jove s'ha convertit en la gran protagonista de l'arrencada de 'La Isla de las Tentaciones'. Andrea va respondre a les preguntes que van quedar pendents després de la ruptura amb Álvaro i el seu posterior abandonament.

Captura del plató del debat de les temptacions amb Sandra Barneda
'El Debate de las Tentaciones' | Mediaset

A més, el programa va oferir un avenç exclusiu del visionat d'emergència derivat de la nova activació dels llums de la temptació a Villa Montaña. Una situació que porta al límit una de les protagonistes.

També va mostrar la punyent reacció d'Álex a la foguera després de veure el vídeo del petó de Marieta.  A si com els veritables sentiments confessats per Ana i Napoli. O la seqüència més ardent protagonitzada fins ara per un dels participants mentre cau rendit davant la temptació.

Aquestes imatges formen part dels 20 minuts de material inèdit que mostrarà a cada entrega 'El Debate de las Tentaciones'. El programa va comptar en la seva estrena amb les valoracions al plató de Marta Peñate, Suso Álvarez, Alejandra Rubio, Makoke, Kiko Jiménez, Mario González, Naomi Asensi i Zoe Bayona.

Captura de Sandra Barneda amb un vestit vermell a L'Illa de les Tentaciones aquest dimecres 17 de gener a Telecinco
Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Cal destacar que aquesta última setmana, a causa de la Copa del Rei a La 1,  'La Isla de las Tentaciones' ha baixat a segona opció de la seva franja amb un correcte 11,6% i 1.120.000 espectadors. Tot i això, s'ha imposat a Antean 3 a la seva franja (7,9%). El reality presentat per Sandra Barneda ha crescut, a més, al 14,8% en target comercial.