Captura de Marc Florensa i Gema Aldón discutint al plató de GH DÚO

Marta Flich es veu obligada a parar un enfrontament entre Marc Florensa i Gema Aldón

Marc Florensa i Gema Aldón tenen un fort enfrontament en directe a 'GH DÚO' després de deixar de treballar junts.

La sisena gala de 'GH DÚO' ha començat plena de tensió entre Gema Aldón i Marc Florensa. Tots dos coincidien asseguts un al costat de l'altre al sofà del plató. Una pregunta de Marta Flich sobre les paraules de la filla d'Ana María sobre que "no tornarà a ser el seu representant" feia esclatar l'enfrontament.

"No tornarem a treballar junts", confirmava Marc i Gema Aldón es pronunciava de manera molt clara: "Si tens algun problema personal amb mi ho arreglem fora que hi ha molt de temps". Tot i que acabava retret els seus temes laborals a Florensa: "Jo dono la cara sempre, havies d'haver estat un bon representant cosa que no has estat".

Captura de Marc Florensa i Gema Aldón discutint al plató de GH DÚO
Marc Florensa i Gema Aldón discutint a 'GH DÚO' | Mediaset

"Decideixo que deixa de ser el meu representant en el moment en què entra en un plató de televisió i trenca tota ètica moral d'un representant. Segon quan es dedica a fer-li el concurs impossible a la meva mare menjant-li l'orella a tothom contra ella" .I tercer quan està explicant coses que ha fet amb la meva mare professionals que no es poden comptar per contracte. Jo amb persones com tu no vull res", entonava Gema al plató de 'GH DÚO'.

Per la seva banda, Marc reaccionava: "Agraïda hi hauries d'estar". D'aquesta manera, Gema Aldón revelava que Marc durant una trucada li havia dit que "donaria canya" a la seva mare, cosa que negava rotundament aquest: "Això és mentida".

Tots dos tenien un xoc de retrets en directe i es retreien coses que havien dit l'un de l'altre. "Com que no ha treballat a la seva vida no sap què és", deia Marc, cosa a què contestava Gema. En veure que no parava la discussió, Marta Flich acabava asseient-se entre ells al sofà per donar per finalitzat aquest tens moment: "Us podeu callar un moment? Que som més gent aquí i hi ha més històries".

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón discutint a GH DÚO
Marc Florensa i Ana María Aldón a 'GH DÚO' | Mediaset

Una discussió que ha passat minuts abans que Ana María Aldón fos expulsada de 'GH DÚO'. De fet, a la casa s'ha retrobat amb Marc Florensa, que ha tingut l'oportunitat de quedar-se uns dies com a convidat.