Captura d'Ana María Aldón com a expulsada de GH DÚO

Ana María es queda a les portes de la final de 'GH DÚO': 'No soc freda i calculadora'

Ana María Aldón ha estat l'expulsada de 'GH DÚO', a tan sols dues setmanes de la final.

Ana María Aldón s'ha convertit en la darrera expulsada de 'GH DÚO'. A només dues setmanes de la final, la col·laboradora de 'Fiesta' ha estat l'escollida pels espectadors per abandonar la casa, davant de Mayka Rivera. Ana María Aldón, per tant, s'ha acomiadat de 'GH DÚO' orgullosa, però amb ganes d'haver pogut continuar.

Just abans de ser expulsada, s'enfrontava a Mayka. "Soc reservada, però freda i calculadora no, em relaciono amb qui vull. Li desitjo que arribi a la final i que sigui feliç, que ara no ho és", li deia després de conèixer la decisió de l'audiència.

Captura d'Ana María Aldón plorant a GH DÚO amb la carta del seu fill
Ana María Aldón | Mediaset

"Estic molt bé, tot i que no m'ha agradat res allò de freda i calculadora, soc reservada perquè soc com soc. No m'agrada que m'obrin els armaris i expliquin les meves tovalloles perquè és respecte, respectar els espais dels altres. Estic feliç perquè tinc fora la meva família i espero tenir també algú que m'estimi”, afegia.

Al plató s'ha trobat Gema Aldón, la seva filla: "Aniran sortint un per un i Mayka tenia els seguidors de Manuel i Lucía també. No ha pogut ser, però l'esperem amb els braços oberts. Aquí estem", la defensava .

Tot i això, abans d'abandonar 'GH DÚO', Ana María Aldón s'ha pogut retrobar a la casa amb Marc Florensa. "Li he trobat molt a faltar com a concursant, com a parella no, però ens va faltar dialogar. Era un matrimoni abocat al fracàs", deia la col·laboradora al veure el seu exrepresentant, que podria tornar com a convidat al reality.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón discutint a GH DÚO
Ana María Aldón amb Marc Florensa | Mediaset

A més, Marc Florensa no ha dubtat a enfrontar-se a Ana María Aldón: "M'he trobat fora molta incomprensió per part de la teva filla, no m'ho esperava per res".

El representant creu que Gema Aldón no ha fet la millor defensa de la mare. "És més gran i té tot el dret a defensar la seva mare com ella cregui convenient", defensava Ana María a la seva filla. "Em sembla malament perquè a la casa sempre he donat la cara per ella", eren les paraules de Florensa després de veure la reacció de l'última expulsada de 'GH DÚO'.