Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco

'GH DÚO' anuncia un inesperat canvi després de la sanció als concursants

Després de sancionar els concursants, 'GH DÚO' ha anunciat el que passarà amb el càstig.

Telecinco emet aquest diumenge 28 de gener el tercer lliurament del debat de 'GH DÚO', presentat per Ion Aramendi. Finito, segon expulsat de l'edició, serà al plató per abordar el seu pas pel reality i respondre les preguntes dels col·laboradors. A més, veurà imatges de la convivència del seu germà, Keroseno, amb la resta de participants.

A la casa, tindrà lloc un sopar íntim en directe per a dos comensals, les identitats dels quals decidirà l'audiència amb els seus vots. Durant la vetllada hauran de respondre qüestions que els seguidors plantejaran en xarxes socials.

Fotografia de Marta Flich entrevistant Finito a la tercera gala de GH DÚO
Marta Flich entrevistant Finito | Mediaset

A més, tots els concursants, inclosos els nominats, s'hauran de posicionar sobre la propera doble expulsió. Cal destacar que aquesta setmana estan en mans de l'audiència Lucía Sánchez, Manuel González, Marta López, Marc Florensa i Asraf Beno com els tercers nominats de 'GH DÚO'.

D'altra banda, els concursants recuperaran la suite, però hauran d'assumir-ne un cost. Recordem que l'organització de 'GH DÚO' la va clausurar de manera indefinida després que Manuel i Lucía se saltessin les normes. La suite és una estada on només poden estar els immunes i la parella va entrar i va robar menjar.

Per acabar, es resoldrà la prova setmanal, amb temàtica alienígena, amb la intervenció sorpresa d'Albert Infante. I és que els concursants s'han convertit en pares d'un bebè alienígena de qui s'havien de fer càrrec, fins i tot si plorava durant la nit.

Captura d'Ion Aramendi i Albert Infante al segon debat de GH DÚO
Ion Aramendi, presentador del debat de 'GH DÚO' | Mediaset

D'aquesta manera, tots els temes seran comentats per l'elenc de col·laboradors format per Belén Ro, Anabel Pantoja, Frank Blanco o Miguel Frigenti, entre d'altres. A més, també hi participaran els defensors dels concursants.

Recordem que la tercera gala de 'GH DÚO' ha crescut gairebé dos punts respecte a la setmana passada amb un 13,7%, 957.000 espectadors i 2.657.000 contactes. Ha estat líder de la seva franja, superant per 2,4 punts la segona opció (11,3%), encara que no ha pogut en coincidència amb 'Entre Tierras'. També ha estat líder en target comercial (13,5%), en menors de 55 anys (13,9%) i en 25-44 anys (15,7%).