Logo de GH DUO a Telecinco

Llista completa de concursants de GH DUO': Ana María Aldón, Marta López, Asraf Beno...

Descobreix la llista completa de concursants de 'GH DÚO', que ha obert les portes de la casa aquest dijous 11 de gener.

L'estrena de ' GH DÚO' ha arribat i ja coneixem tots els detalls de la nova edició del reality. Marta Flich ha fet l'encesa de la casa de Guadalix de la Serra, que ha renovat alguna de les estances. Durant l'estrena, s'han conegut les identitats dels concursants famosos i els diferents vincles en comú que els converteix en parella.

D'aquesta manera, la primera gala de 'GH DÚO' ha suposat l'arrencada d'una convivència 24 hores en què els seus protagonistes no hi participen sols. Els participants han descobert una vegada que han creuat el llindar amb qui comparteixen sort al concurs. Com sempre és l'audiència la que té l'última paraula per decidir les expulsions i, especialment, la identitat del guanyador final dels 50.000 euros del premi.

Luca Onestini i Ivana Icardi

Fotografia d'Ivana Icardi i Luca Onestini a GH DÚO
Luca Onestini i Ivana Icardi | Mediaset

'GH DÚO' rescata Luca Onestini després de guanyar la primera edició de 'Secret Story'. El germà de Gianmarco Onestini va viure dins de la casa una història d'amor amb Cristina Porta, però van trencar poc després d'acabar l'edició. És model i ha participat en diversos realities a Itàlia, inclòs 'Grande Fratello'.

Formarà parella amb Ivana Incardi, model i influencer d'origen argentí que va saltar a la fama pel seu romanç amb Gianmarco Onestini a la versió italiana de 'Gran Hermano'. A Espanya es va donar a conèixer a 'Supervivientes 2020', on va iniciar una relació amb Hugo Sierra, exparella d'Adara Molinero. De fet, té una filla amb el guanyador de 'GH Revolution'.

Elena Rodríguez i Asraf Beno

Fotografia d'Asraf Beno i Elena Rodríguez com a parella de GH DÚO
Elena Rodríguez i Asraf Beno | Mediaset

Elena Rodríguez es va donar a conèixer com a mare d'Adara Molinero en la seva defensa a 'GH 17' i la seva posterior victòria a 'GH VIP 7'. A més, també va arribar a participar a 'Supervivientes 2020', sent una de les principals protagonistes de l'edició, gairebé arribant a la final.

Participarà en parella amb Asraf Beno, model que es va donar a conèixer de la mà de 'GH VIP 6', on va conèixer Isa P, amb qui encara manté una relació sentimental i estan casats. També va participar a 'La Casa Fuerte'. Més recentment, va ser concursant de 'Supervivientes 2023', on va coincidir amb Adara Molinero, primer com a grans amics i després com a enemics.

Lucía Sánchez, Manuel Rodríguez i Mayka Rivera

Fotografia de Lucía Sánchez, Manuel Rodríguez i Mayka Rivera com a concursants de GH DÚO
Lucía Sánchez, Manuel Rodríguez i Mayka Rivera | Mediaset

Van ser una de les parelles més mediàtiques de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' i van acabar com a grans enemics després que Manuel fos infidel a Lucía. Després del reality va començar una relació amb el temptador Isaac Torres (Lobo), amb qui va tenir una filla fa poc més d'un any. No obstant això, la seva relació sentimental es va trencar al cap de poc temps, mentre ella estava enamorada.

Pel que fa a Mayka Rivera, va participar a la segona edició de 'La Isla de las Tentaciones'. La noia va tontejar amb Isaac a 'La Última Tentación', fet que va provocar un gran enfrontament amb Lucía Sánchez.

Ana María Aldón i Marc Florensa

Fotografia d'Ana María Aldón i Marc Florensa com a parella de GH DÚO
Ana María Aldón i Marc Florensa | Mediaset

Ana María Aldón va ser una de les grans protagonistes de 'Supervivientes 2020', quedant en segon lloc amb Jorge Pérez. Aquesta va ser la seva primera aventura televisiva i la que va fer que canviés la seva vida, ja que poc després va trencar la relació amb José Ortega Cano. Des de llavors, es va incorporar a l'elenc de col·laboradors de Telecinco, primer a 'Viva la Vida' i després a 'Fiesta', sempre amb Emma García.

Pel que fa a Marc Florensa, és representant de famosos, havent treballat amb Anabel Pantoja, Belén Esteban o Raquel Bollo. Va treballar amb Ana María Aldón fins que el va abandonar, provocant que Florensa anés a criticar-la als platós de Telecinco.

Efrén Reyero i Marta López

Fotografia d'Efrén Reyero i Marta López com a parella de GH DÚO
Efrén Reyero i Marta López | Mediaset

Efrén Reyero és un dels mítics tronistes de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Després d'intentar-ho com a presentador de televisió i fins i tot com a actor, va desaparèixer de la televisió, fins a retorn fa només quatre anys, com a parella de Marta López. A més, va participar a la segona edició de 'La Casa Fuerte' a Telecinco.

Per la seva banda, Marta López torna a la casa que la va veure néixer a 'Gran Hermano 2', on va ser la primera expulsada. També va participar a la primera edició de 'GH VIP' i a 'El Reencuentro', on va ser finalista. Més recentment, va participar a 'Supervivientes'. A més, té una llarga trajectòria com a col·laboradora a Telecinco, actualment a 'TardeAR', després de la cancel·lació de 'Sálvame'.

Finito i Keroseno

Fotografia de Finito i Keroseno com a concursants de GH DÚO
Finito i Keroseno | Mediaset

Finito i Keroseno van participar a 'El Conquistador' com a parella i són germans. Nascuts a Ronda, els seus primers vídeos els van llançar a YouTube quan tenien 13 i 14 anys, des de l'habitació de casa seva. Deu anys més tard, el 2020, es van aventurar amb la plataforma de vídeos curts TikTok i des de llavors han acumulat milions de seguidors.

Llicenciat en Periodisme, Keroseno és un apassionat de la comunicació. Finito, per la seva banda, sempre ha estat més vinculat a la música i la interpretació. Fa uns anys, es van mudar a Edimburg a Escòcia on van començar a viure la vida que sempre havien volgut.