Captura de la foguera de confrontació d'Andrea i Álvaro a l'Illa de les Temptacions

L'explosiu avenç de 'La Isla de las Tentaciones', amb el retrobament d'una parella

'La Isla de las Tentaciones' avança la seva primera foguera de confrontació i nous acostaments.

La tensió no ha faltat en el temps que ha transcorregut a les viles de 'La Isla de las Tentaciones'. Sobretot entre Andrea i Álvaro, que han esdevingut els grans protagonistes de l'edició. Tant és així que al proper programa, que s'emetrà la setmana que ve, es veuran les cares a primera foguera de confrontació de l'edició.

Captura de la primera foguera dels nois a L'Illa de les Temptacions
Foguera dels nois | Mediaset

I és que l'Andrea no ha sabut com fer front a aquesta prova d'amor. És per això que acabarà en una foguera de confrontació on Sandra els farà la gran pregunta: Com vols abandonar 'La Isla de las Tentaciones'?. I on la tensió i els retrets no faltaran entre ells, cosa per la qual cosa Álvaro fins i tot abandonarà el seu lloc a la foguera: “Ja entres amb cara de cadellet?”.

El retrobament arribarà a tal límit de tensió que l'avanç mostra com Álvaro s'aixeca i dóna una puntada de peu a la cadira. Recordem que Andrea va abandonar la vila el segon dia, mentre que el jove ha estat enfonsat perquè no coneixia el que estava passant amb la seva xicota. Ella ni tan sols ha tingut temps de conviure amb els temptadors a causa del seu inesperat abandonament per una gelosia injustificada.

D'aquesta manera, després de la foguera de confrontació, la parella abandonarà definitivament 'La Isla de las Tentaciones'. És per això que el reality incorporarà a una nova parella .

Captura de David i Valeria a la piscina a L'Illa de les Temptacions
David i Valeria a la piscina | Mediaset

A més a més, les noies viuran la seva primera foguera, on hi haurà moltes llàgrimes. La més afectada serà Maria, que descobrirà que David s'ha fet un petó amb una de les temptadores. Els primers baixons faran estralls a les dues viles i 'La llum de la temptació' continuarà sonant amb els acostaments dels nois i les noies amb les solteres i els solters.

Cal destacar que l'estrena de la setena edició de 'La Isla de las Tentaciones' (13,9% i 1.115.000) ha liderat la nit, congregant més de 3,4 milions d'espectadors únics. A més, ha comptat amb un gran seguiment entre els millors de 55 anys (20,7%). També és líder en dones (15,8%) i entre els espectadors de 13 a 24 anys (38,3%) i el públic de 25 a 44 anys (24,7%).