Captura de Laura Bozzo després de ser expulsada de GH VIP a la semifinal

Laura Bozzo esclata contra Marta Flich després de ser expulsada de 'GH VIP'

Laura Bozzo ha esclatat com mai contra Marta Flich i 'GH VIP' després de ser expulsada abans de la final.

Laura Bozzo s'ha convertit en la quarta classificada de 'GH VIP'. Durant la semifinal, emesa aquest dimecres 20 de desembre, a Telecinco, la presentadora peruana ha estat expulsada com la menys votada. Per tant, Albert Infante, Luitingo i Naomi Asensi s'enfronten a la decisió del públic a la gran final.

Lluny d'alegrar-se d'haver arribat tan lluny, Laura Bozzo ha esclatat com mai a 'GH VIP'. De fet, no ha volgut conversar amb Marta Flich: “No tinc res a parlar amb tu, obre'm la porta. Me'n vaig ara, necessito la meva roba, que me la baixin, no tinc res més a parlar, només tornar-me al meu país”.

“Et dic per favor Marta, amb tot el respecte que et mereixes, que em deixis sortir, agafar les meves coses i anar-me'n. No tinc res a parlar amb tu”, deia, visiblement enfadada. Amb aquestes paraules ha increpat Marta Flich en ple directe a 'GH VIP', que no sabia com calmar l'expulsada.

Captura de Laura Bozzo després de ser expulsada de GH VIP a la semifinal
Laura Bozzo, expulsada a 'GH VIP' | Mediaset

D'aquesta manera, Laura Bozzo tornava a la casa per recollir les seves coses i esclatava contra els seus companys: “Gràcies a tothom, però m'heu destruït. Vull el primer avió a Amèrica, si us plau. No vull veure ningú”. "Me'n vaig a Amèrica a fer el que em doni la gana i torno ja, demà mateix", sentenciava, demanant abandonar la casa.

"No m'agrada veure't així perquè has fet un concurs extraordinari", la intentava animar Marta Flich. Tot i això, Laura Bozzo només responia amb supèrbia: "No et preocupis que jo tinc on anar, jo no depenc d'aquest concurs per menjar. Jo vaig venir a una aventura, amb un somni i em vaig equivocar. No és veritat que hagi arribat molt lluny, un no pot començar als 70 en un país estrany perquè em veuran com una boja. Això és un somni estúpid, oblideu-vos del que he dit aquí”, deia.

Captura de Laura Bozzo després de ser expulsada de GH VIP amb Marta Flich a la semifinal
Laura Bozzo, expulsada a 'GH VIP' | Mediaset

"Moltes gràcies a tot el públic, és així i punt, petons a tots. Soc guanyadora a la meva terra, perdó tota la gent d'Amèrica per haver-me'n anat", concloïa, mentre abandonava la casa acompanyada d'Àlex Caniggia. "Gràcies per sempre i per tot, per cadascuna de les coses que ens has donat", li deia el súper mentre deixava 'GH VIP', però ella ho ignorava completament.