Marta Flich somrient durant la primera gala de GH VIP a Telecinco

Telecinco ja ha escollit la presentadora de 'GH DÚO': ¿seguirà Marta Flich?

Telecinco pren una inesperada decisió, que afecta directament Marta Flich com a presentadora.

'GH DÚO' està a tocar i Telecinco ja ha escollit la seva presentadora. La casa de Guadalix de la Sierra continuarà oberta durant l'hivern, amb l'arribada d'un nou grup de famosos que hi concursaran en parelles. 'GH DÚO' serà la gran aposta de Telecinco per iniciar el 2024, fins a l'arribada de 'Supervivientes' després de Setmana Santa.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Yotele, Marta Flich es mantindrà com a presentadora de 'GH DÚO' després de debutar a 'GH VIP'. Tot i que la periodista, que ha compaginat la seva tasca a 'Todo es Mentira' amb el reality, ha rebut multitud de crítiques, la directiva de Mediaset està satisfeta amb la seva feina. És per això que seguirà al capdavant de les gales de 'GH DÚO' dijous a la nit a partir del gener.

Captura de Marta Flich com a presentadora de GH VIP a la gala 10 i Susana Bianca de fons
Marta Flich a 'GH VIP' | Mediaset

Cal destacar que Mediaset ja va premiar Marta Flich com a presentadora de les Campanades. La periodista acomiadarà el 2023 i donarà la benvinguda el 2024 des de Sevilla amb Jesús Calleja.

Segons el mitjà citat, Telecinco preveu estrenar 'GH DÚO' el proper dijous 11 de gener. A més, recordem que el reality comptarà amb una edició més curta del que és habitual, que no s'allargarà durant més de tres mesos. Inicialment, Telecinco preveu que 'GH DÚO' duri entre 8 i 10 setmanes, encara que no es descarta allargar si els resultats en audiència són positius.

Pel que fa als debats, es podria mantenir Ion Aramendi com a presentador, malgrat que la decisió no estaria tancada. Es desconeix si Telecinco seguirà apostant per 'GH VIP: Última Hora' a l'access prime time i si es mantindrà Lara Álvarez o si hi haurà canvi de rostre.

Marta Flich i Ion Aramendi amb el logotip de GH VIP de fons
Marta Flich i Ion Aramendi | Mediaset

La productora Zeppelin TV i Mediaset treballen a 'GH DÚO' paral·lelament a la final de 'GH VIP', que se celebrarà aquest dijous 21 de desembre. Albert Infante, Laura Bozzo, Luitingo i Naomi Asensi són els finalistes i es juguen el premi final. El reality s'ha mogut al voltant del 12% de share, perdent dos terços de la seva audiència respecte a l'anterior edició i ha estat la segona opció els dijous.

Recordem que la primera edició de 'GH DÚO' va triomfar amb un gran 26,4% i 2.838.000 de mitjana, dades inimaginables actualment. María Jesús Ruiz va ser la guanyadora d'un càsting del qual també en van formar part Kiko Rivera, Irene Rosales, Sofia Suescun, Ylenio o Carolina Sobe. De fet, a 'GH DÚO' va ser el retorn d'Isabel Pantoja a les pantalles després d'anys allunyada, just abans de participar a 'Supervivientes'.