Captura de Jessica Bueno i Luitingo xerrant al jardí de GH VIP

Jessica Bueno i Luitingo planifiquen el seu futur després de 'GH VIP': 'La meva vida està a...'

Jessica Bueno i Luitingo mantenen una de les seves converses més íntimes a 'GH VIP' i planifiquen el seu futur.

Poques horas abans que acabi 'GH VIP', Jessica Bueno i Luitingo ja estan fent plans per quan surtin de la casa. Tot i que saben que la distància pot ser un inconvenient, ja que ella viu a Bilbao i ell a Sevilla, Luitingo assegura que no té inconvenient a viatjar amb patinet per anar-la a veure. Tot ha passat durant una conversa perquè Jessica Bueno ha tornat a la casa en qualitat de cap de campanya del cantant.

Jessica Bueno té pors i això ha volgut parlar expressament amb Luitingo. Tot i això, el finalista de ' GH VIP ' li ho ha deixat clar: “Si m'he de fer 700 quilòmetres, agafar un avió o una au, tu creus de debò que no ho faré?”. No obstant, Jessica Bueno és conscient que no serà gens fàcil. "Ningú va dir que la vida fos fàcil", destacava Luitingo.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo en una conversa al jardí de GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo a 'GH VIP' | Mediaset

A més, la model li llançava una advertència a Luitingo d'alguna cosa que s'ha adonat fora del programa: "Fliparàs com se'ns veu Luis... Sembla una comèdia romàntica i també ens he vist amb una cara de ximples veient la lluna". En quant anar a Bilbao, Luitingo ha subratllat a Jessica el següent: "Jo des de noi sempre li vaig dir al meu pare que acabaria vivint a Bilbao, jo sé que la meva vida és allà ja".

Tots dos han estat parlant del que senten l'un per l'altre, però Jessica Bueno es deixa més portar per la raó i Luitingo pel cor. Per aquesta raó, Luitingo li ha preguntat si es podia deixar guiar pel cor de tant en tant. La Jessica li ha respost que ell ho veu tot molt fàcil.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo parlant tapats amb una manta a GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo a 'GH VIP' | Mediaset

A més, la model ha preguntat a Luitingo que com està segur que el que sent és real. "Parlo de tu diàriament i ploro per tu perquè et trobo a faltar... en la lluita hi ha la recompensa, no? Jo el que vull és veure't i passar temps amb tu", li responia el cantant.