Captura d'una foguera dels nois al quart programa de l'Illa de les Temptacions

La impactant foguera amb imatges per als nois a 'La Isla de las Tentaciones'

La impactant foguera dels nois i l'opció de 'congelar' una de les seves parelles, a 'La Isla de las Tentaciones'

Telecinco segueix en l'emissió de 'La Isla de las Tentaciones', que aquest dimecres 24 de gener comptarà amb la irrupció de Sandra Barneda a Villa Playa. S'interessarà per com estan afrontant els nois els primers dies i els oferirà prendre una decisió important que influirà directament en la segona foguera de les noies. El reality acollirà la primera foguera amb imatges per a ells.

Després de l'activació per primera vegada de la llum vermella de la temptació a la vila dels nois, aquests veuen alterada la tranquil·litat. Especularan sobre qui de les parelles ha pogut superar tots els límits.

Captura de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions
Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

L'endemà arriba el moment de tenir noves cites de tots els protagonistes amb les seves solteres i solters favorits. Trobades que serveixen per conèixer-se millor i confessar alguns sentiments que comencen a aflorar.

A més, dues noves festes al capvespre animen les dues viles i provoquen una nova activació de la llum de la temptació. En aquest cas a Villa Montaña i no només en una ocasió. El so i el color de la llum canvia el gest de les noies, envaïdes pels dubtes.

A l'alba Sandra Barneda es trasllada fins a la vila dels nois, una mica desanimats després de no haver pogut veure imatges a la primera cita amb el foc. Allà, els anuncia que han de prendre una decisió: poden 'congelar' la foguera d'una de les parelles, que no podrà veure imatges. A qui de les noies trien? És correcta l'elecció?

Captura de Marieta i Sergio fent-se un petó al jacuzzi de l'Illa de les Temptacions
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Finalment, al capvespre arriba la segona foguera per als nois, que aquesta vegada sí que els permet veure imatges de les seves parelles. El que descobreixen suposa un cop inesperat per a ells i genera més dubtes que certeses sobre el seu amor.

Recordem que el tercer lliurament de 'La Isla de las Tentaciones' va liderar amb un 17,7% i 1.401.000 espectadors, avantatjant en 7 punts la segona opció (10,7%). El reality es va convertir en l'emissió de prime time amb més quota de la temporada a Telecinco. També va ser líder en target comercial (24,6%) i en menors de 55 anys (28,3%).