Captura d'Asraf Beno emocionat amb una camisa blanca de GH DÚO

'GH DÚO' anuncia una inesperada sorpresa que emocionarà Asraf Beno

'GH DÚO' anuncia una emocionant sorpresa per a Asraf pel seu aniversari i l'estrena de la corba de la vida.

Telecinco segueix apostant per 'GH DÚO' el dimarts a la nit i aquest 23 de gener Asraf Beno serà un dels protagonistes. Al llarg de la vetllada, es viurà la salvació de dos dels cinc nominats: Finito, Keroseno, Lucía, Manuel i Mayka. Els que menys vots hagin acumulat per part de l'audiència seran trets de la llista de nominats per Ion Aramendi.

D'aquesta manera, es viurà la celebració de l'aniversari d'Asraf Beno amb una sorpresa emocionant per al concursant. Això arriba després que rebés en directe una carta d'Isa P després de declarar que podrien estar esperant un fill junts. D'altra banda, també hi haurà l'estrena de la 'corba de la vida', en què un dels protagonistes compartirà les fites més destacades de la seva vida.

Captura dels concursants de GH DÚO durant el segon debat
Concursants de 'GH DÚO' | Mediaset

A més,  els concursants tornaran a reunir-se al saló per veure i analitzar les imatges més recents de la seva convivència. Destaca el material inèdit del gran enfrontament viscut durant el debat entre Ivana i Marc o els avenços en l'acostament i la sintonia cada vegada més gran entre Lucía i Manuel. Així com la situació de solitud per la qual travessa la participant argentina després de l'expulsió de la seva parella al concurs, Luca.

D'altra banda, es presentarà la nova prova setmanal de 'GH DÚO'. Els habitants de la casa patiran una 'invasió' alienígena que els oferirà més d'un ensurt. En dependrà que puguin comptar amb un pressupost més o menys elevat de cara a la compra, després d'haver superat satisfactòriament la primera prova.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi | Mediaset

El que passi durant la gala serà comentat pels defensors i familiars dels concursants i per l'exparticipant Luca Onestini. A més, Ion Aramendi comptarà amb plató amb els col·laboradors Belén Rodríguez, Nagore Robles, Alexia Rivas, Marta Peñate, Kiko Jiménez, María Jesús Ruiz i Luis Rollán.

Recordem que, aquest diumenge, 'GH DUO: El Debate' amb un 10,6% i 982.000 va ser la tercera opció de la nit per sota de 'La ley del mar' i 'Secretos de Familia'. Tot i això, va ser líder en espectadors entre 25 i 44 anys (11,4%) i segona opció en target comercial (10,9%).