Captura de la foguera de les noies de l'Illa de les Temptacions

'La Isla de la Tentaciones' anuncia per sorpresa un visionat d'emergència

Sandra Barneda irromp a Villa Montaña per oferir a les noies un visionat d'emergència.

Telecinco emet aquest dimecres 31 de gener una nova entrega de 'La Isla de las Tentaciones', que serà un abans i un després per a les noies. Sense que s'ho esperin, Sandra Barneda irromp a Villa Montaña per oferir-los un visionat d'emergència. També la segona foguera per a quatre de les cinc protagonistes, ja que una ha estat 'congelada' per la seva parella i l'activació de nou de la llum vermella de la temptació.

D'aquesta manera, 'La Isla de las Tentaciones' arrenca amb la continuació de la primera foguera amb imatges per als protagonistes. Al llarg de la vetllada, es revela un secret íntim d'un que suposa la ruptura definitiva de la confiança en la seva parella. És aquesta la fi de la seva relació?

Captura d'una foguera dels nois al quart programa de l'Illa de les Temptacions
'La isla de las tentaciones' | Mediaset

A continuació, arriba el torn per a les noies, la segona foguera de les quals comporta complicades imatges i una sorpresa per a una. Una de les protagonistes de 'La Isla de las Tentaciones' descobreix que ha estat 'congelada' per la seva parella, per la qual cosa no en pot veure imatges. Aquesta situació la fa pensar què ha pogut passar a Villa Playa que no li pot ser revelat.

Després del viscut davant del foc, el retorn a les viles no és gens fàcil i tots busquen consol als solters i les solteres. Mentre comenten el que ha passat, la llum vermella de la temptació s'activa a Villa Montaña. Un dels protagonistes s'ha deixat emportar, donant lloc a la primera nit de passió a Villa Playa.

Captura de Sandra Barneda amb un vestit vermell a L'Illa de les Tentaciones aquest dimecres 17 de gener a Telecinco
Sandra Barneda a 'La isla de las tentaciones' | Mediaset

L'endemà, unes festes divertides a la piscina serveixen per elevar l'ànim, però també per, entre rialles, abraçades i jocs, que s'activi novament la llum de la temptació. A més, Sandra Barneda es presenta a Villa Montaña per anunciar a les protagonistes un visionat d'emergència per una cosa que ha passat a la vila dels nois. Qui són els protagonistes d'aquelles imatges?

Amb l'arribada de la nit, una de les noies s'acosta perillosament a la temptació. És més forta que l'amor que sent per la seva parella?