Muntatge amb les fotografies de tots els concursants de GH DÚO a Telecinco

Enquesta: Qui és el teu concursant preferit de 'GH DÚO'?

Vota a la nostra enquesta pel concursant de 'GH DÚO' que parteix com el teu preferit a Telecinco.

La nova edició de 'GH DÚO' ja ha donat el tret de sortida. Marta Flich s'ha posat al capdavant del reality de Telecinco, que ha obert les portes de Guadalix de la Serra aquest dijous 11 de gener. Durant la primera gala, un grup format per 13 famosos han entrat a la casa per conviure durant els propers tres mesos.

Cal destacar que els famosos concursen en parelles i un trio, format per Lucía Sánchez, Manuel Rodríguez i Mayka Rivera. També participen en parella Luca Onestini i Ivana Icardi, Elena Rodríguez i Asraf Beno, Ana María Aldón i Marc Florensa, Efrén Reyero i Marta López i Finito i Keroseno .

Vota a la nostra enquesta quin concursant parteix com el teu favorit de 'GH VIP'.

La novetat a les votacions de 'GH DÚO'

Una de les novetats de 'GH DÚO' és la incorporació del multivot a les rondes d'expulsió. Permetrà a cada usuari emetre cinc vots gratuïts a través de l'app de Mitele en lloc d'un com passava fins ara. Aquests cinc vots podran, a més, ser repartits com l'usuari vulgui, de manera que podrien ser adjudicats a un sol nominat o a diversos.

A més, cada vegada que es pausi una votació es renovarà l'opció de votar de nou, de manera que serà possible emetre cinc vots més per seguidor. D'aquesta manera, com sempre serà l'audiència qui tingui la darrera paraula per decidir les expulsions i, especialment, la identitat del guanyador final dels 50.000 euros del premi.