Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco

Ana María Aldón s'enfronta a la seva discussió més dura a 'GH DÚO': 'Sé com manipula...'

Forta discussió a la casa de 'GH DÚO' entre Ana María Aldón i Marc Florensa.

Tot i ser parella, Ana María Aldón i Marc Florensa estan vivint alts i baixos en la seva relació dins de la casa de 'GH DÚO'. El jove català va ser representant d'Ana María Aldón i van tallar la relació laboral no de la millor manera possible. En les últimes hores a 'GH DÚO' han dit coses molt dures l'un de l'altre.

Tot va començar amb una història del passat d'Ana María Aldón treta per Asraf Beno que, segons la concursant, no estava explicant bé Marc. “T'estàs inventant la història, res no té a veure amb la realitat”, li increpava. "Jo no parlaré, jo parlaré de les meves coses i ja està", sentenciava molt molesta.

A Marc Florensa aquesta actitud el va molestar i va assenyalar Ana María Aldón que després diu que no el talla ni li coarta: “Tu veus coses molt complexes”. "És aquí per aquestes coses. Si no no hi seria", deia en veu alta el representant.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Ana María Aldón i Marc Florensa | Mediaset

Un cop a l'habitació, Ana María Aldón li va dir a Marc Florensa si havia escoltat Asraf: "Tranquil·la, que escolto molt millor que tu de vegades". "Vés-te'n a la merda, només parles tu, ets un monòleg", li va respondre Ana María molt emprenyada. Aquesta discussió va fer esfondrar-se Ana María i trencar a plorar.

A més, Marc Florensa no va dubtar a assegurar que sabia com Ana María "manipula les masses. Després et posa ullets". I és que, malgrat concursar com a parella de 'GH DÚO', els concursants estan protagonitzant moments molt tensos a la casa.

Ja en directe, Ion Aramendi els ha donat pas per veure en quina situació es troben ara mateix. Per a Marc Florensa, la personalitat d'Ana María Aldón li sobrepassa: "Potser m'estic equivocant, però jo ho he viscut així" . El representant ha explicat que el tracte que tenen a la casa és diferent del que tenien quan treballava amb ella.

Finalment, Marta López li ha dit a Ana María que de vegades la veu molt manada. Ana María s'ha quedat molt afectada després d'aquestes paraules, trencant a plorar durant el directe de 'GH DÚO' a Telecinco.