Captura de Paolo Vasile a l'especial de Maria Teresa Campos a La 1

Vasile reapareix a La 1 amb un missatge directe a Mediaset: 'No vull saber res'

Paolo Vasile reapareix per sorpresa i dóna un clar missatge que assenyalaria directament Mediaset.

Paolo Vasile ha reaparegut a la televisió un any després del seu comiat com a CEO de Mediaset España. Ho ha fet a l'especial homenatge a María Teresa Campos que ha emès La 1 aquest divendres 5 de gener. Aquell mateix matí, Paolo Vasile ha intervingut per sorpresa a 'Mañaneros' per parlar de la morta presentadora de televisió.

Com va ser treballar, conviure i també discutir amb María Teresa Campos?", preguntava Jaime Cantizano. "Bé, es discuteix amb tothom i Teresa era especialment agradable, però tenia molt de caràcter. Tenia uns ràpids impressionants que acabaven molt ràpidament en una abraçada, en un somriure o fins i tot en una riallada”, revelava Paolo Vasile per via telefònica.

Fotografia de Paolo Vasile abraçant Maria Teresa Campos a Telecinco
Paolo Vasile i María Teresa | Mediaset

"El que m'ha fet estimar molt a la Campos és que ella era una grandíssima professional, una comunicadora de primer a, no ho he de dir jo, és història. I era una mare total, a totes les hores, del dia i de la nit. Això és una cosa molt positiva perquè de vegades l'èxit i l'adrenalina et fa oblidar les coses que són realment importants de la vida", afegia Vasile.

A més, també va parlar del salt de María Teresa Campos a Antena 3 i el mític "gilipolles": "Jo no vaig poder renovar-li el contracte per un tema econòmic perquè el que em demanava el seu representant estava fora de la nostra homogeneïtat. Quan es té una empresa de aquest tipus, cal mantenir l'equilibri, també a la remuneració.Com a cada casa, els regals han de tenir el mateix valor. Quan em va dir aquest simpàtic apel·latiu, intento sempre posar-me de l'altra banda, sota el seu punt de vista era un gilipolles , però en aquest cas vaig fer el que havia de fer”.

Fotografia de Paolo Vasile a una junta de Mediaset
Paolo Vasile | Mediaset

D'aquesta manera, Jaime Cantizano li preguntava a l'italià si trobava a faltar la televisió, una pregunta que va descol·locar del tot Vasile: "No sé contestar". Era llavors quan Terelu aprofitava per intervenir: "Creus que la televisió et troba a faltar a tu?". "Espero que sí", responia Paolo Vasile.

A més, revelava que està completament desconnectat del mitjà: "No vull saber res de la televisió". De fet, va revelar que era la primera vegada que veia la televisió i s'havia descarregat RTVE Play per visionar 'Mañaneros'. Per tant, estaria aliè de tots els canvis que ha fet la nova directiva a Mediaset, acabant amb tota la seva etapa.