Fotografia del concert de la segona temporada d'Eufòria

TV3 posa data d'emissió al concert de la segona temporada d''Eufòria'

TV3 emetrà el concert de la segona edició d''Eufòria', que es va celebrar el 2 de juliol al Palau Sant Jordi.

TV3 emet aquest mateix dissabte 6 de gener el concert de la segona edició d''Eufòria', que es va celebrar el 2 de juliol del 2023 al Palau Sant Jordi. L'espectacle, que ja està disponible a 3cat, va ser tot un èxit, ja que va esgotar les entrades per veure en directe els setze concursants.

D'aquesta manera, es podran tornar a veure els setze concursants, però també les actuacions especials del presentador i Miki Níñez i el membre del jurat Lildami. El concert va acabar de forma inoblidable, amb els concursants sobre l'escenari amb la guanyadora de la primera edició, Mariona Escoda al ritme d'Euphoria. I un final apoteòsic en què tots van interpretar "Heroes".

Entre les actuacions, es podrà veure a la flamant guanyadora de la segona edició, Jim, cantant la cançó de l'estiu de TV3 amb Lildami "T'estimo igual", "Toy" i "Tatoo". També l'aclamat duo entre Tomàs i Alexia interpretant “Per què he plorat?”, Carla amb “Per la bona gent” o Sofia amb “Let's get loud”. Així com Elena amb "Cabaret", "Petó" de Domènec, "Tu juru ju" per part de Natalia o "Another love" de la veu de Jan.

Recordem que l'any passat TV3 també va apostar a la nit de reis per 'Eufòria, el concert'. L'espai va liderar la franja en prime time amb 298.000 espectadors, una quota del 15,4% i una audiència acumulada de 748.000 televidents.

TV3 ja prepara la tercera edició d''Eufòria'

Posat de Marta Torné i Miki Núñez com a presentadors d'Eufòria de TV3
Miki Nuñez i Marta Torné | 3Cat

Cal destacar que, previsiblement, TV3 estrenarà l'esperada tercera temporada d''Eufòria' el proper 1 de març. El talent xou ja ha completat el seu càsting amb els 16 aspirants que competiran per conquistar els cors del públic i del jurat. L´anunci dels participants es farà durant la primera gala, que promet estar carregada de sorpreses.

Aquesta nova etapa d'Eufòria experimentarà canvis significatius en el format i en el disseny del plató. El punt més cridaner serà la renovació, possiblement al complet, dels membres del jurat d''Eufòria', afegint-hi un element d'incertesa a la temporada. Miki Nuñez i Marta Torné, per la seva banda, continuaran presentant el talent xou.