Fotografia de Melek, la nova sèrie turca de Nova

Nova estrena la sèrie turca 'Melek': una mare obligada a refer la vida pels seus fills

La sèrie narra la història de Melek, que després de vint anys casada amb l'home equivocat, ha de tornar a casa seva amb una família que la menysprea.

Nova estrena aquest dilluns 8 de gener 'Melek', una nova sèrie turca que s'emetrà de dilluns a dissabte a les 21:30h. La sèrie narra la història de Melek, una mare coratge que haurà de lluitar amb dents i ungles per aconseguir el benestar dels seus fills. Després d'haver deixat el seu promès, Halil, el mateix dia del casament i haver fugit amb un altre home, Alpay, a Alemanya, Melek s'enfrontarà a una vida molt complicada.

Estarà lluny de casa seva i al costat d'un home amb qui les coses no són tan belles i fàcils com ella esperava. Els vint anys que Melek i Alpay viuen a Berlín no són un camí de roses i quan la seva relació s'acaba, descobreix que està malalta. És aleshores quan decideix tornar a la seva ciutat natal.

Fotografia de Melek, la nova sèrie turca de Nova
'Melek' | Atresmedia

Tot i això, res no serà fàcil després del seu retorn, perquè s'enfrontarà a una família que no l'accepta perquè no ha pogut superar la deshonra que va suposar la seva fugida amb Alpay. A més, Melek inicia una complicada història d'amor amb Halil, a qui va rebutjar dues dècades enrere. Junts hauran d'enfrontar-se a les seves famílies, que mantenen una relació freda des del greuge produït el dia del casament.

Produït per Üs Yapım, aquest drama turc està protagonitzat per Nehir Erdoğan, Ràbia Soyturk i Ulvi Kahyaoglu, entre altres reconeguts actors.

Nova (2%), cadena femenina líder de dilluns a divendres

Fotografia de Melek, la nova sèrie turca de Nova
'Melek' | Atresmedia

Nova és la temàtica femenina de dilluns a divendres, tant en total dia (2,2%) com a prime time (2,2%). És primera opció a la seva franja de novel·les (15:00-22:45h LV) amb un 2,7%. De fet, 'Doctor Ali' és la millor estrena temàtica de ficció en quota (3,1% i 299.000) durant l'any.

'Alas rotas' (2,6% i 361.000) despunta com la novel·la turca més vista l'any i líder temàtica, juntament amb 'Gaula daurada' (2,6% i 326.000), novel·la que també és líder. Pel que fa a les novel·les llatines, també destaquen els lideratges de 'Dame chocolate' (3,1% i 280.000), 'La tempesta' (3,1% i 285.000) i 'Soy tu dueña' (3,1% i 281.000) ).