Captura de la pel·lícula Un viatge de 10 metres

TV3 abandona el prime time de la nit de Nadal: aposta per cinema i no per especials

TV3 decideix no apostar pel prime time de la Nit de Nadal i emetrà la pel·lícula "Un viatge de deu metres".

TV3 segueix sense apostar pel prime time de la Nit de Nadal. Mentre que la majoria de cadenes, tant generalistes com autonòmiques, emeten especials el 24 de desembre, TV3 manté la seva aposta pel cinema. En aquesta ocasió, serà la pel·lícula "Un viatge de deu metres" la que ocupi la franja de màxima audiència de la cadena catalana.

Cal destacar que és una estratègia que TV3 ha utilitzat diversos anys. De fet, l'any passat, la pel·lícula "La família Bélier" va ser segona opció de la seva franja amb un fantàstic 13,7% de share i 204.000 espectadors. Tot i això, el lideratge de la nit a Catalunya va ser per als especials de La 1: 'Telepasión' (14,6%), Raphael (17%), Morat (15,3%) i 'Viaje al centro de la tele' (21,4%).

Miki Núñez i Marta Torné com a presentadors d'Eufòria a TV3
'Eufòria' | 3Cat

D'aquesta manera, TV3 perd l'oportunitat d'apostar per algun especial o fins i tot un refregit del seu programa estrella, com és 'Eufòria'. El talent xou ha emès amb gran èxit dues temporades i ja prepara la tercera, que està en ple procés de càsting. De fet, Antena 3 si que emet un programa de millors moments de 'Tu cara me suena', que no lidera, però aconsegueix bons resultats en audiència.

Pel que fa a la resta de cadenes generalistes, La 1 aposta pel seu mític 'Telepasión', acompanyat d'especials de Pablo López i Camela. Telecinco emet 'Nochebuena Contigo', una gala musical presentada per Verónica Dulanto i Christian Gálvez. Finalment, laSexta i Cuatro sí que aposten per cinema amb 'El taquillazo: US Marshals' i "Pretty Woman", respectivament.

Fotografia d'Aitor Albizua, Patricia Conde i Rodrigo Vázquez com a presentadors de Telepasión a La 1
Telepassión | RTVE

Així és la trama de “Un viatge de deu metres”

La família Kadam de Bombai decideix emprendre un viatge a Europa a la recerca d'una vida millor. Arribats a Sent Antonin, al sud de França, la família decideix obrir un restaurant fent servir les seves tradicions culinàries.

El jove Hassan resulta ser un xef expert, però el restaurant de família es troba fent la competència al Les Saule Pleureur. Es propietat de l'austera Madame Mallory, xef de fama internacional premiada per la Guia Michelin. Comença així una "guerra" culinària i cultural entre dos diverses realitats, però amb el temps comença una forta amistat i Madame Mallory guiarà Hassan cap als secrets de la cuina francesa.