Akif al capítol de Germans del dimarts 22 d'agost

Una marxa i un perdó al capítol d''Hermanos' del dilluns 25 de desembre

Al nou capítol de 'Hermanos', Gönül va a l'hospital molt afectada després d'haver atropellat la seva pròpia filla.

Antena 3 emet aquest dilluns 25 de desembre un nou capítol d''Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible a atresplayer.

Al capítol d''Hermanos' d'aquest dilluns 25 de desembre a Antena 3, Suzan ha demanat el divorci a Akif, però ell segueix entestat a no renunciar-hi. El pare de Doruk no s'imagina la vida sense la seva tempesta bruna, però tampoc sense Nebahat, i això ha provocat que totes dues ho hagin apartat de les seves vides. Per tant, Akif busca qualsevol manera perquè Suzan el perdoni i torni amb ell.

Gönül en un primer pla de Germans d'Antena 3
Gönül a 'Hermanos' | Atresmedia

A més, Gönül va a l'hospital molt afectada després d'haver atropellat la seva filla. Sengül recolza Gönül en aquests durs moments, malgrat que Gönül s'ha portat malament amb ella. Finalment, Afra es recupera de l'accident i tots ho celebren.

Després de sortir de l'hospital, Gönül s'adona que s'ha convertit en una mala persona i atropellar Afra ha estat el límit. Vol allunyar-se de la nova vida i tornar a Alemanya. Per la seva banda, Zehra vol deixar la feina il·legal a la floristeria, però l'amo la té amenaçada.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Zehra a Germans
Zehra a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. El dilluns 20 de novembre la telenovel·la turca va ser líder de la franja amb un 14,4% i 1.246.000 televidents. Mentrestant, dimarts 21 de novembre es va mantenir líder, però va baixar a un 13,7% amb 1.238.000 espectadors fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.