Halit amb cara de sorpresa a Pecat Original

El rebuig de Halit al capítol de 'Pecado Original' de dimarts 26 de desembre

Al nou de 'Pecado Original', Halit vol tornar amb Yildiz.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 26 de desembre. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 26 de desembre, Halit, tot i tenir un dia molt important a l'empresa, ha tret temps per anar a veure Halit Can a l'escola bressol amb la resta de mares del lloc. El directiu vol tornar amb Yildiz i està disposat a fer tot el possible per recuperar-la, però ella ha patit molt per culpa seva i el rebutja.

Yildiz al nou capítol de Pecat Original a Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

A més, Yildiz s'està començant a il·lusionar per Kerim. Tot i això, encara no sap que darrere seu hi ha males intencions, ja que vol treure tota la seva fortuna a Halit. De fet, està aconseguint guanyar-se la seva confiança, ja que Halit ho ha mantingut Kerim al seu lloc, deixant Şahika sense parla.

A més, Kaya no vol al seu costat una dona massa ambiciosa. És per això que Ender li amaga que ha arribat a un acord amb Sahika per aconseguir més accions al hòlding. Recordem que Ender va acusar directament Şahika d'haver enverinat el seu fill i totes dues van tenir una forta discussió a l'hospital.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Ender seria mirant de banda a la sèrie turca Pecat Original d'Antena 3
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i Pasapalabra a les 20h.