Primer pla d'Alfred García a la roda de premsa de Tu Cara Me Suena

TV3 fitxa Alfred García com a jurat d''Eufòria': se suma a Carol Rovira

Alfred García, Carol Rovira i Albert Sala formen part del renovat jurat de la tercera edició d''Eufòria'.

Continua la renovació de la tercera temporada d''Eufòria' amb la incorporació d'Alfred García al jurat de la tercera edició. El proper divendres 1 de març torna a TV3 el talent xou presentat per Miki Núñez i Marta Torné. Després d'anunciar canvis en el professorat, també hi ha novetats als membres de jurat, amb la sortida d'Elena Gadel i Lildami, que van participar en les primeres edicions.

D'aquesta manera, Alfred García, finalista d''OT 2017', s'uneix a la taula de jutges d''Eufòria', per valorar els 16 concursants. L'acompanyaran Albert Sala, que també s'estrena en aquesta difícil tasca a l'exitós talent xou. Així com l'actriu i presentadora Carol Rovira, l'única que repeteix, i ja va estar als càstings de selecció dels participants.

Muntatge de Carol Rovira amb el logotip d'Eufòria
Carol Rovira | 3Cat

El nom d'Alfred García se suma a les novetats d' Alfons Nieto i Natalia Palomares també hi ha a l'equip de preparadors que assessorarà els concursants. L'equip el completen Daniel Anglès, Clara Luna i Jordi Cubino, que repeteixen.

Recordem que Alfred García es va donar a conèixer a l'exitós talent show, que en aquell moment s'emetia a La 1, però ha format part d'altres concursos musicals. L'any passat va participar en la segona edició del Benidorm Fest, encara que no va aconseguir passar a la final. El jove va intentar tornar a Eurovisió després d'haver representat Espanya el 2018 amb "Tu Canción", juntament amb Amaia Romero.

A més, també va participar a 'Tu cara me suena 10' d'Antena 3, quedant a la cinquena posició. Més recentment, també va participar en la segona temporada de 'Dúos Increíbles'.

A nivell musical, té cinc discos d'or i cinc discos de platí. Aquest 2023, Alfred ha presentat un nou projecte acompanyat d'un nou equip. Amb la seva firma amb la discogràfica catalana Música Global, l'artista reconnecta amb el seu idioma i la cultura materna i inicia el camí amb "Els teus ulls", el primer single d'aquesta nova etapa.

Fotografia de Miki Núñez i Marta Torné al càsting final de la tercera edició d'Eufòria de TV3
Marta Torné i Miki Núñez | 3Cat

'Eufòria' s'ha consolidat com un dels programes estrella de TV3 i una cita imprescindible per als amants del panorama musical català. La final de la segona temporada va batre el rècord d'audiència, amb un 26,2% de quota, 410.000 espectadors de mitjana i una audiència acumulada de 794.000 espectadors. La segona temporada va demostrar el gran seguiment amb una quota mitjana del 20,4% i fins a 336.000 espectadors, superant la mitjana de la primera edició.