Posat de Miki Núñez i Laura Escanes com els presentadors de les Campanades de TV3

TV3 detalla la seva programació per a la nit de Cap d'Any: 'Polònia' i 'APM?' amb Miki Núñez

Miki Núñez i Laura Escanes presenten les Campanades de TV3, que comptaran amb 'Polònia' i 'APM?' com a teloners.

TV3 detalla la seva programació de Cap d'Any, que comptarà amb les Campanades presentades per Miki Núñez i Laura Escanes des de Barcelona. La influència i presentadora del reality d'aventures 'La travessa' i el cantant i presentador del talent 'Eufòria' seran els encarregats d'acomiadar el 2023 i donar la benvinguda el 2024.

Tot i això, la programació especial de TV3 arrancarà a les 22:05h amb un especial d''APM?' que repassarà el millor del 2023. S'hi podran veure els muntatges més hilarants i els millors dotze televisius de l'any. Durant les campanades, 'APM?' tornarà per repassar les pífies més rocambolesques que s'han pogut veure durant les edicions anteriors de les Campanades a TV3.

Posat de Miki Núñez i Laura Escanes com a presentadors de les Campanades de TV3
Miki Núñez i Laura Escanes, presentadors de les Campanades de TV3 | 3Cat

I després de les Campanades, hi haurà la tercera ració, amb l'especial 'APM? Session', un programa musical que recollirà més de 200 minuts de les millors cançons de l'any. Estaran amenitzades amb rètols humorístics i muntatges estil 'APM?'. Un espai presentat per Miki Núñez, que comptarà amb la participació d'algunes de les cares més conegudes de 3Cat, que demanaran la seva cançó preferida.

En ple prime time, a les 22:40h, TV3 emetrà un especial de 'Polònia', que repassarà alguns dels gags més destacats dels darrers dotze mesos. Un any especialment marcat per la pujada de preus generalitzada, els estira-i-arronses del govern espanyol i les múltiples eleccions (i els respectius pactes).

Aquest especial de Cap d'Any repassarà la cimera de Macron (David Marcé) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) a Barcelona, la separació de l'esquerra que beneficia Feijóo i els pactes dels partits de Barcelona a les municipals. També hi haurà espai per al Barça i els maldecaps que estan patint Xavi Hernández (Xavi Espinosa) i Jan Laporta (Queco Novell). 'Polònia' tampoc no s'oblidarà de la investidura de Pedro Sánchez, de la majoria d'edat de la princesa Leonor o de la tornada de Jordi Hereu (David Olivares) a la política.

Miki Núñez i Mariona Escoda com a presentadors de les Campanades de TV3 el 2023
Miki Núñez i Mariona Escoda | 3Cat

Recordem que el comiat de l'any a TV3, amb el programa Les Campanades de Cap d'any, encapçala habitualment els rànquings dels espais més vistos del mes de desembre i també de tot l'any, amb un resultat d'audiència espectacular. L'any passat, les Campanades de TV3 van reunir 962.000 espectadors, van obtenir una quota del 39,2% i van sumar una audiència acumulada de 1.422.000 espectadors.