Fotografia dels bessons Scott a Quin parell de bessons de Divinity

Els germans Scott tornen a Divinity amb la nova temporada de 'Vaya par de gemelos'

Jonathan i Drew bolcaran la seva energia a ajudar diverses parelles de propietaris a transformar casa seva.

El disseny i la decoració són les grans passions de Jonathan i Drew Scott. Els germans més famosos de la televisió tornen a Divinity per ajudar noves famílies a remodelar casa seva. Serà a la tercera temporada de 'Vaya par de gemelos', espai de remodelació immobiliària que el canal estrenarà aquest dissabte 30 desembre, a les 12:45h.

En les noves entregues de 'Vaya par de gemelos', els bessons Scott es veuen immersos en la missió de reformar radicalment els habitatges de parelles. Cap de les noves famílies a qui assessoraran busquen fer una reforma exprés o guanyar diners arran de la remodelació, ja que saben que és allà on volen envellir. I per poder fer realitat els seus somnis necessitaran que els Scott descobreixin el potencial dels seus habitatges.

Per conèixer les necessitats de les famílies, tots dos experts portaran els propietaris a veure diverses cases reformades per identificar amb quins elements poden viure i amb quins no. Posteriorment, Jonathan els presentarà dues opcions de disseny diferents. Un cop triat el disseny, emprendran una remodelació a gran escala, el resultat final de la qual deixarà sorpreses les famílies.

Fotografia dels bessons Scott a Quin parell de bessons de Divinity
'Vaya par de gemelos' | Mediaset

A només uns dies per finalitzar el 2023, Divinity s'alça com el canal femení líder i la tercera televisió temàtica més vista després d'Energy i FDF. Amb una mitjana del 2,2% de share, bat Nova (2%), a qui s'imposa també en target comercial (2,1% vs 1,4%) i core target (2,7% vs 2,5 %).

Així arrenca la temporada de 'Quin parell de bessons'

A l'arrencada de la temporada, els germans Scott brinden la seva ajuda a Mark i Lois. Són un matrimoni que viu amb els seus fills a casa que van comprar fa set anys amb la idea d'anar remodelant-la a mesura que la seva família augmentava. L'habitatge era perfecte fins que els nens van créixer i la parella es va adonar que cadascun dels seus nens necessitava més espai del que havien previst inicialment.

Per tant, Jonathan i Drew es posaran en marxa per culminar les obres iniciades per la parella i reformar les àrees principals de l'immoble. Treballaran a la cuina, el saló, el menjador i la zona d'entreteniment.