Manel Fuentes assenyalant a càmera a La teva cara em sona

'Tu Cara Me Suena 11' retarda l'inici de les seves grabacions per un motiu de pes

Coneixem en exclusiva el motiu pel qual 'Tu Cara Me Suena' s'ha vist obligada a endarrerir els seus enregistraments.

'Tu Cara Me Suena' retarda per sorpresa l'inici dels enregistraments de la seva onzena temporada. El talent xou, que serà una de les principals apostes d'Antena 3 per a la primavera, tenia previst l'inici dels seus enregistraments aquest mateix mes de gener .

D'aquesta manera, segons ha conegut en exclusiva TVienes, 'Tu Cara Me Suena 11' retarda els seus enregistraments a principis del mes de març. Cal destacar que això no afectarà el calendari d'emissió que té previst Antena 3. La cadena preveu emetre el talent xou en les mateixes dates que l'any passat, i per això previsiblement podria arribar després de Setmana Santa.

Manel Fuentes amb Carlos Latre, Lolita, Chenoa i Angel Llacer a Tu cara em sona
'Tu Cara Me Suena' | Atresmedia

El motiu principal d'aquest retard és que l'equip tècnic de Gestmusic es troba actualment treballant a 'OT 2023'. Per a la productora és incompatible realitzar els dos formats alhora, ja que la gala del talent xou de Prime Video són els dilluns, mateix dia que els assajos de 'Tu Cara Me Suena'. Tot i que els dos formats han coincidit en el passat, aquest problema no existia perquè l'equip tècnic era de RTVE.

L'equip de Gestmusic ha estat aquests mesos compatibilitzant l'emissió d''OT 2023' amb els enregistraments d''¡Allá Tú!' a principis de desembre i de 'La Mejor Generación' des de meitat de desembre. Tot i això, això ha passat perquè s'han quadrat els dies de rodatge perquè no coincidís amb 'OT 2023'. El programa de Lara Álvarez a Telecinco, per exemple, es grava dimecres i dijous.

'Tu Cara Me Suena' sempre és un èxit a Antena 3

Alfred García, Andrea Guasch, Jadel, Miriam Rodríguez i Merche a la final de Tu cara em sona
'Tu Cara Me Suena' | Atresmedia

Pel que fa a 'Tu Cara Me Suena 10', va aconseguir liderar en totes les seves entregues divendres a la nit amb un 19,2% i 1.794.000 espectadors. Tot i el gran èxit, va ser la temporada menys vista del format en la seva història. Va perdre gairebé 2 punts de share i 584.000 espectadors respecte a la seva edició anterior, quan va mediar un gran 21% i 2.378.000.

L'entrega més vista va ser la de l'estrena amb 2.408.000 espectadors. Tot i això, la gala més competitiva va ser la final, el 21 de juliol, amb un 23,3% de quota de pantalla. Pel que fa al lliurament menys vista, va ser la gala 12 amb 1.323.000 televidents, mentre que la menys competitiva va ser la setena amb un 17,1%.