Fotografia de Tayomi amb Antonio Orozco com a guanyadora de La Voz: All Stars

Toyemi, de l'equip d'Orozco, guanya 'La Voz: All Stars' a Antena 3

La gran gala final va comptar amb una actuació especular protagonitzada per tots els guanyadors de 'La Voz'.

'La Voz: All Stars' ha triat la millor entre les millors. En una nit final emocionant, el talent d'Antena 3 va coronar Toyemi, María Ibikule, de l'equip d'Antonio Orozco, com la gran guanyadora d'aquests programes especials. Una final que va aconseguir liderar en audiències, amb distància del seu competidor.

D'aquesta manera, Toyemi tornava al format després del seu pas per 'La Voz' el 2021, on va competir a l'equip de Pablo Alborán i va arribar als directes. La noia de 22 anys guardava un record molt especial del seu pas pel programa. Després de passar per 'La Voz', un director de cinema li va trucar després de veure-la i va protagonitzar "Si todas las puertas se cierran", cantant també la banda sonora de la pel·lícula.

Fotografia de Toyemi a la final de La Veu: All Stars
Toyemi, guanyadora de 'La Voz: All Stars' | Atresmedia

Ara a 'La Voz: All Stars' va enlluernar Antonio Orozco en les audicions a cegues amb el tema "I'm here". A la final d'aquest divendres es va enfrontar contra Carlos Ángel, de l'equip de Luis Fonsi, amb el tema “Halo”. La seva actuació individual amb "A puro dolor" és la que li va donar els vots necessaris del públic per alçar-se amb el trofeu de 'La Voz: All Stars'.

'La Voz: All Stars' ha retut homenatge a les 10 edicions que el format d'Antena 3 porta al nostre país. En aquesta ocasió, Luis Fonsi, Malú, Antonio Orozco i Pablo López es tornaven a ficar a la pell de coaches. Presentada per Eva González, la gala final va comptar amb les actuacions de Raphael, Vanesa Martín, Lola Índigo i Antonio José.

A més, 'La Voz: All Stars' va viure el seu gran moment de la nit quan se'n van pujar a l'escenari tots els guanyadors d'aquest format: Rafa Blas (guanyador 2012), David Barrull (guanyador 2013), Antonio José (guanyador 2015), IreneCaruncho (guanyadora 2016), AlbaGil (guanyadora 2017), AndrésMartín (guanyador 2019), KellyIsaiah (guanyador 2020), Inés Manzano (guanyadora 2021) i JavierCrespo (guanyador 2022).

Primer pla d'Eva González com a presentadora dels assalts de La Voz
Eva González, presentadora de 'La Voz' | Atresmedia

D'aquesta manera, 'La Voz: All Stars' s'ha acomiadat líder i el més vist de la nit amb un 14,1% i 1.147.000 espectadors. Ha deixat sense opcions el rival en distanciar-se en 3,7 punts i aconsegueix 4.022.000 espectadors únics divendres a la nit. A més, creix respecte a la setmana passada i conclou líder amb una mitjana del 13,9% de share, 1.084.000 espectadors i 4.025.000 espectadors únics.