Captura de Luitingo i Jessica Bo a De Divendres de Telecinco

Jessica Bueno confirma per fi els seus sentiments per Luitingo amb un inesperat anunci

Jessica Bueno i Luitingo fan l'anunci més esperat sobre la seva relació i confirmen un canvi a les seves vides.

La relació sentimental entre Jessica Bueno i Luitingo ja és una realitat després de 'GH VIP'. Fa poc més d'una setmana que va acabar el reality de Telecinco i la parella ja ha confirmat el seu amor als quatre vents. Tot i que durant mesos Jessica Bueno negava sentir alguna cosa pel cantant, ha estat a 'De Viernes' on han fet un gran anunci.

Tot ha passat 24 hores després que Telecinco emetés el debat final de 'GH VIP', on la parella encara negava els seus sentiments. No obstant, confessaven que havia passat un petó. "Havia de comprovar si el feeling… si érem amics res més o no", explicava Bueno al debat, que es va gravar divendres 22 de desembre.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo al debat final de GH VIP
Luitingo i Jessica Bueno a 'GH VIP' | Mediaset

D'aquesta manera, ja en directe a 'De Viernes', Jessica Bueno confirmava els seus sentiments sense embuts: "Sí, estic enamorada de Luis". La model feia aquesta declaració davant de Beatriz Archidona, despertant els aplaudiments del públic a plató. A més, també van confirmar que havien planejat el futur junts.

I és que un dels grans impediments de la seva relació era la distància, ja que Luitingo viu a Sevilla, mentre que Jessica Bueno ho fa amb els seus fills a Bilbao. Tot i això, el cantant ha confirmat que es mudarà: “Sense pensar-ho. Me'n vaig a Bilbao, a França i on faci falta”.

A més, Jessica Bueno i Luitingo han anunciat que passaran la nit de Cap d'Any junts, també amb els fills de la model: "Ajuntarem tots". Tot i això, ha confessat que no presentarà el cantant com el seu xicot: “El fet que estiguem junts no significa que ells perceben que som parella. Ells el coneixeran com Luis, Luitingo”.

Captura del petó de Jessica Bueno i Luitingo a De Divendres
Petó de Luitingo i Jessica Bueno a 'De Viernes' | Mediaset

"Luis m'ha demostrat moltíssim, crec que tots dos hem pogut treure la millor versió de nosaltres mateix allà dins. Ell em donava els meus moments i el meu espai de poder expressar-me, m'ha donat suport a valorar-me molt més. Ens hem rigut, ens hem donat suport, ens hem defensat, sentir aquesta confiança extrema ha estat molt important", explicava Jessica Bueno.

Finalment, la model també ha revelat que té el suport dels seus: "A la meva família l'únic que li importa és que jo sigui feliç. Ells em coneixen i m'han vist riure'm com mai he rigut. Tots dos som super familiars i les nostres famílies són el més important que tenim”.