Captura de Toni Soler en una entrevista a Col·lapse de TV3

Toni Soler anuncia la seva marxa d''Està Passant' de TV3: aquest serà el darrer dia

Toni Soler ja ha revelat quan serà el seu darrer 'Està Passant', que passarà a ser més coral a partir del setembre.

La sortida de Toni Soler d''Està Passant' ja és una realitat. El mes de setembre passat, coincidint amb l'arxiu la denúncia pel gag sobre la Mare de Déu del Rocío, el presentador anunciava la seva marxa del programa de TV3. Ara, en una entrevista a 'Col·lapse', Toni Soler ha anunciat que el seu últim programa d''Està Passant' serà aquest mateix dijous 21 de desembre, coincidint amb l'aturada per Nadal.

"Ja portem algunes setmanes amb un procés de transició, per dir-ho així. Aquest dijous serà l'últim programa abans de vacances i serà l'últim programa que presentaré jo també. Ho he gaudit, m'ho he passat bomba, a més treballo amb companys que em fan riure molt”, explicava Toni Soler.

Imatge de Toni Soler en primer pla seriós en un plató de televisió
Toni Soler, presentador d''Està Passant' | TV3

Tot i això, ha revelat que no descarta tornar en alguna ocasió de forma puntual: "'Està passant' per a mi és casa meva, i no descarto anar de visita de tant en tant per controlar la tropa". Recordem que el programa segueix en plena forma en audiències, ja que dijous passat 14 de desembre marcava un 13,8% i 231.000 espectadors.

"Tenia ganes de sortir de l'aparador. La gent em veu per la tele des de l'any 96 i tant l'audiència de TV3 com jo ens mereixem que corri l'aire. L'exposició pública té un desgast", afegia el presentador.

"Afortunadament no em falten projectes, ni idees, ni coses a fer. Penso omplir molt el temps", explicava, i ara se centrarà en la seva productora, Minoria Absoluta. La factoria compta amb multitud de projectes a 3cat, com l'exitós 'Polònia' i ben aviat estrenaran el dating show 'Love Cost', presentat per Nuria Marín, o 'FUET', un nou espai infantil per al SX3.

Toni Soler a Està Passant de TV3
'Està Passant' | CCMA

Cal destacar que Toni Soler està acompanyat a 'Està Passant' d'un elenc de col·laboradors format per Jair Domínguez, Òscar Andreu, Elisenda Carod, Marc Giró, Peyu, Judit Martín, Magí Garcia, Maria Rovira i Marc Sarrats . A més, s'han incorporat recentment l'actor Queco Novell , la periodista de cor  Nuria Marín , el músic Quimi Portet , la cuinera Maria Nicolau o la periodista especialitzada en esdeveniments Mayka Navarro .