Logo dels Jocs Olímpics de París 2024

RTVE oferirà els Jocs Olímpics de París 2024 i amplia la seva cobertura a La 2

RTVE disposarà de 400 hores de tots els esports dels Jocs Olímpics a La 1, Teledeporte i La 2.

Els Jocs Olímpics de París 2024 es podran seguir a RTVE i en obert. La Corporació ha aconseguit un acord amb Warner Bros Discovery, propietària dels drets per a Espanya, i el Comitè Olímpic Internacional (COI). Un acord que permetrà a RTVE disposar de 400 hores de tots els esports.

Una cobertura que es podrà seguir a La 1, Teledeporte i La 2, així com a les emissores de RNE, RTVE Play i a les xarxes socials oficials del grup. En aquest sentit es milloren les condicions de l'anterior cita olímpica, la de Tòquio, en afegir La 2 a les cadenes que podran emetre continguts. Aquesta multiplicitat de pantalles permetrà als espectadors no perdre's res del que passi a París.

En virtut del seu acord amb el COI, Warner Bros Discovery tindrà els drets de televisió de pagament, inclosos els seus canals propis. Seguirà sent l'únic lloc que oferirà "cada moment" dels Jocs Olímpics de París 2024 a les seves plataformes digitals i de streaming a Espanya.

Recordem que els Jocs Olímpics se celebraran entre el 26 de juliol i l'11 d'agost. Es viurà a la capital francesa i altres subseus com Bordeus, Niça, Lió, Nantes, Saint Ettienne, Marsella, Lilla o Tahiti, a la Polinèsia francesa. S'hi podran veure competicions de 32 esports, amb 10.500 atletes i 41 seus de competició.

S'espera que Espanya vagi amb una delegació propera als 340 esportistes. Entre els que podrien estar: Rafa Nadal, Carlos Alcaraz, Carolina Marín, o els campions de marxa María Pérez i Álvaro Martín. Ja n'hi ha més de 100 classificats, amb la il·lusió de superar les 22 medalles de Barcelona 1992.

RTVE s'assegura així ser la finestra estable dels diferents esdeveniments olímpics fins al 2032. La Corporació ja havia aconseguit acords previs a través de la UER per a l'edició d'estiu dels Jocs Olímpics de Los Angeles 2028 i Brisbane 2032. Així com els Jocs Olímpics d'Hivern a Cortina d'Ampezzo el 2026 i als Alps francesos el 2030.