Fotografia d'Ana Francisco com a presentadora del Picu a TPA

Ana Francisco presentarà les Campanades de TPA amb Nerea Vázquez i Carlos Mesa

Ana Francisco i els actors Nerea Vázquez i Carlos Mesa seran els encarregats d'acomiadar l'any a TPA.

TPA ja té presentadors per a les Campanades. La cadena autonòmica asturiana oferirà un programa especial en directe des de les 21:30h des de les parròquies de Villaviciosa, que van obtenir el guardó de Poble Exemplar. La presentadora Ana Francisco i els actors Nerea Vázquez i Carlos Mesa seran els encarregats d'acomiadar l'any que s'acaba i donar la benvinguda el 2024.

Els presentadors estaran acompanyats pels veïns i veïnes d'Arroes, Pion i Candanal des de la plaça del Güev. D'aquesta manera, agafen el relleu d'Anabel Santiago i Pau Santirso, que l'any passat van presentar les Campanades de TPA. Per tant, la cadena torna a apostar per Ana Francisco, presentadora de l'exitós 'El Picu', després d'haver-les presentat el 2016 i el 2018, mentre que Nerea Vázquez i Carlos Mesa debuten.

Muntatge d'Ana Francisco i els actors Nerea Vázquez i Carlos Mesa
Ana Francisco, Nerea Vázquez i Carlos Mesa | RTPA

A més, TPA es prepara per entrar el 2024 amb un programa al qual també s'abocaran els asturians i asturianes que estan pel món. Des del plató de TPA, al llarg del programa especial de tres hores, també connectaran amb les actuacions de les orquestres Waykas, el Grup Beatriz, Tekila, Pasito Show, Ideas, i altres grans artistes.

Cal destacar que Ana Francisco formarà part activa de la programació especial de TPA aquest Nadal. A partir del dilluns 25 de desembre, 'El Picu' comptarà amb uns concursants molt singulars: les quatre parelles que més permanència han tingut sense endur-se el pot. Els quatre equips participaran en aquesta repesca solidària seran "Les Prestosines", "Los Saltapraos", "Los Silenciosos" i "Las Axeitadas". A més, pel plató del concurs passaran la família de guanyadors i campions d''El picu'.

Ana Francisco, presentadora de Focus, mirant a càmera
Ana Francisco | Mediaset

Pel que fa a Nerea Vázquez i Carlos Mesa, presentaran juntament amb Alberto Rodríguez l'especial "Esta Nochebuena sintoniza TPA". El programa comptarà amb orquestres com Waykas, Pasito Show, Tekila i els grups La Festa Nacional, Ideas i Beatriz. A més, les cantants Anabel Santiago i Mina Longo seran les encarregades de posar la nota musical més tradicional i propera en una nit amb molt d'humor. La programació seguirà tota la nit amb 'Cachinos especial Nochebuena', OP SXXI 'Que el ritmo no pare' y 'Las canciones de nuestra vida.