Captura d''Allá Tu' amb Jesús Vázquez presentant feliç

Telecinco dóna la sorpresa: aposta per '¡Allá Tu!' en tira diària a partir de dilluns

'Allà Tu!' amb Jesús Vázquez arriba a l'access prime time de Telecinco durant el Nadal.

'¡Allà Tu!' torna a Telecinco aquest Nadal i no ho fa només amb una nit a la setmana. La cadena canvia d'estratègia amb l'emissió del concurs presentat per Jesús Vázquez i serà la nova aposta per a l'access prime time. 'Allà Tu!' s'emetrà de dilluns a dijous a partir del proper 25 de desembre, agafant el buit que ha deixat 'GH VIP: Última Hora'.

“Apunta't a la diversió amb Jesús Vázquez i els seus concursants i digues adéu a l'avorriment. Descobreix el que hi ha darrere de cadascuna de les caixes i riu-te molt amb la tornada de '¡Allà Tu!'”, diu la promo llançada per Telecinco.

Cal destacar que de moment es desconeix si '¡Allà Tu!' s'emetrà a l'access només durant les vacances de Nadal o si després continuarà en temporada. Durant aquestes setmanes, s'enfrontarà a 'First Dates' ia reposicions d''El Hormiguero' i 'El Intermedio'.

Jesús Vázquez mirant al capdavant al tercer programa d'Allà Tu! a Telecinco
Jesús Vázquez, presentador de 'Allà Tu!' | Mediaset

Pel que fa a les audiències, '¡Allà Tu!' sempre va estar com la tercera opció de la nit, per sota del cinema de La 1 i de 'Secretos de Familia' d'Antena 3 . El concurs va tornar a les pantalles amb un bon 12,3% de share i 1.284.000 espectadors, mantenint el milió de seguidors i el doble dígit en les quatre primeres entregues. Tot i això, després va caure i va arribar a marcar un pobre 7,8% de quota i 818.000 espectadors en la seva vuitena i penúltima emissió.

Així és la mecànica de '¡Allà Tu!'

A '¡Allà tu!' es reuneixen 22 concursants i cadascú se li lliura una caixa segellada i numerada amb un premi al seu interior. Un concursant elegit a l'atzar s'asseurà amb Jesús Vázquez amb la seva caixa, en què està ocult el premi que en principi s'endurà a casa. Al panell, apareixeran 22 premis disposats en dues columnes.

Jesús Vázquez amb els braços oberts a l'estrena d'Allà Tu! a Telecinco
Jesús Vázquez, presentador de 'Allà Tu!' | Mediaset

Amb tot ja preparat, el concursant començarà a demanar als seus companys que obrin successivament les caixes per revelar els premis als quals ja no podrà optar. Al llarg del procés Jesús Vázquez tindrà un telèfon a la taula on anirà rebent trucades del banquer. És un enigmàtic personatge que ofereix possibles bescanvis econòmics si renuncia al contingut de la seva caixa i de les que li queden per obrir.

A mesura que el joc avanci i Jesús Vázquez vagi revelant les ofertes del banquer, el concursant podrà acceptar-les o rebutjar-les. Si n'accepta una, el joc s'atura i s'emporta el premi proposat. Si la rebutja, agafarà el xec en què el presentador ha escrit l'oferta i la destruirà a la trituradora.