Primer plànol de María Patiño presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre

María Patiño ja té data per deixar de presentar 'Socialité' a Telecinco

María Patiño ja sap quan serà el seu últim programa de 'Socialité' i l'arribada de la substituta a Telecincoo.

María Patiño ja coneix quan serà el seu últim programa de 'Socialité' . L'espai de Telecinco patirà una gran reestructuració després de la sortida de La Fàbrica de la Tele en només unes setmanes. Uns canvis que impliquen la sortida de María Patiño i Nuria Marín com a presentadores després de cinc anys a 'Socialité'.

A partir del 2024, ' Socialité ' passarà a mans de Fénix Media Audiovisual , la productora de Christian Gálvez. Es tracta d'una empresa participada per Mediaset que es va crear el 2020 pocs dies abans de la pandèmia, liderada per Rafa Guardiola, Olga Flórez i el presentador. A més, María Verdoy serà l'encarregada de presentar el nou 'Socialité', que previsiblement també canviarà de plató, ja que l'actual és a les instal·lacions de La Fábrica de la Tele.

María Verdoy com a presentadora de Rediseña'm a Cuatro
Maria Verdoy | Mediaset

D'aquesta manera, el primer programa de Maria Verdoy serà el proper dissabte 6 de desembre. La periodista, que ha conduït 'Rediséñame' o 'Fiesta' a l'estiu, es posarà al capdavant del programa de Telecinco, ja de la mà de Fénix Media. Es desconeix si hi haurà canvis en els continguts, ja que tot l'equip de darrere de càmeres es mantindrà a 'Socialité'.

Pel que fa a María Patiño, el seu últim programa serà el 25 de desembre, malgrat que en directe serà el dissabte 23 , ja que les emissions del 24 i 25 han estat gravades avui mateix. Per la seva banda, Nuria Marín acomiadarà el 'Socialité' de La Fàbrica de la Tele en un programa, també gravat, dilluns que ve 1 de gener.

Primer pla de María Patiño amb les mans aixecades presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
Maria Patiño | Mediaset

Cal destacar que María Patiño ha assegurat tenir nous projectes després de sortir de Telecinco: “Sempre he dit que sóc una dona afortunada i una privilegiada. No puc dir res, de veritat, però sí: tinc un gran projecte que em fa moltíssima il·lusió. Ja us assabentareu de tot".

Recordem que queda per estrenar la segona part de '¡Sálvese quien pueda!' a Netflix, on els col·laboradors buscaran noves oportunitats laborals a Ciutat de Mèxic. Un format que compta amb Belén Esteban, Terelu Campos, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Chelo García Cortés, Víctor Sandoval, Kiko Hernández i María Patiño com a protagonistes. Tot apunta que aquesta segona part arribarà a Netflix el proper mes de gener.