Primer pla de Christian Gálvez com a presentador de 25 Paraules a Telecinco

Telecinco anuncia el nou projecte de Christian Gálvez: torna al prime time

Telecincoo ha arrencat la promoció del nou format de Christian Gálvez a prime time, coincidint amb la seva paternitat.

Christian Gálvez torna al prime time com una de les grans apostes de Telecinco just per arrencar l'any. Coincidint amb la seva paternitat, la cadena ha arrencat la promoció de 'Celebrity School', on un grup de famosos arriba disposats a fer un viatge al passat, concretament fins a la seva etapa escolar. Reviuran els seus moments més divertits i formaran part d'una divertida competició davant d'estudiants de totes les edats.

D'aquesta manera, a cada entrega de 'Celebrity School' a Telecinco, quatre famosos diferents protagonitzaran una particular 'tornada a l'escola'. S'enfrontaran a través de diferents proves de coneixement, físiques i musicals, entre d'altres, alumnes de tres graus diferents: primària, secundària i batxillerat.

Tant els famosos com els alumnes intentaran donar el millor de si mateixos. Tot amb l'objectiu d'aconseguir el triomf, que estarà recompensat amb un premi que serà destinat a organitzacions benèfiques, si guanyen els primers. Si no, a la millora dels mateixos centres escolars si en surten victoriosos els segons.

Al primer programa, que ja té promo, participaran Paz Padilla, David Amor, Agatha Ruiz de la Prada i Canco Rodríguez. De moment és l'única entrega que ha promocionat Telecinco.

D'aquesta manera, 'Celebrity School' és un programa original alemany estrenat a Alemanya el 2017 a través de SAT1, on ha emès fins ara amb gran èxit cinc temporades. També ha estat adaptat a Argentina a través de Canal 13. A més, a Espanya es va emetre de la mà d'À Punt, cadena autonòmica valenciana.

Captura de Pau Padilla amb Christian Gálvez a Celebrity School de Telecincoo
'Celebrity School' | Mediaset

Amb aquest projecte, Christian Gálvez torna al prime time després de presentar la gala especial de la nit de Nadal i la nit de Cap d'Any amb Verónica Dulanto a Telecinco. El presentador està allunyat de les pantalles després del  final de '25 Palabras', malgrat que ara passa a produir 'Socialité'.

D'aquesta manera, 'Celebrity School' serà una de les primeres apostes de Telecinco per començar el 2024. La cadena de Mediaset també promociona 'GH DÚO' amb Marta Flich o 'La Isla de las Tentaciones' amb Sandra Barneda. Així com 'La Mejor Generación' amb Lara Álvarez o 'Bailando con las Estrellas' amb Jesús Vázquez, que arribarà el dissabte 13 de gener.