Muntatge de María Verdoy a Festa i Patiño en Socialité

Qui és Maria Verdoy, la nova presentadora de 'Socialité', substituta de María Patiño?

Descobreix qui és la nova presentadora de 'Socialité', que substitueix María Patiño a partir del gener

María Patiño ja té substituta oficial a 'Socialité' després del canvi de productora: María Verdoy. Després de molts rumors, Telecinco ja ha oficialitzat que la periodista es posarà al capdavant d'un programa renovat a partir del 6 de gener. Verdoy assumeix un nou repte després d'haver-se posat al capdavant de 'Fiesta' aquest estiu i de les dues temporades de 'Rediséñame'.

D'aquesta manera, aquest dissabte 23 de desembre, María Verdoy es va acomiadar de 'Fiesta'. "La vaig conèixer fa uns anyets, a 'Viva la vida', on vam establir una relació molt bonica, la meva nena", explicava al comiat Emma García. "Hem passat per tot tu i jo, Emma", reconeixia Verdoy.

"S'acaba una etapa, la meva estimada Maria, una etapa molt bonica. Hem compartit moments que me'ls quedo aquí[s'assenyala el cor], però ara comença una etapa que és meravellosa, que t'ho mereixes. Estic feliç per tu. Vull que ho expliquis tu", afegia Emma García.

Captura d'Emma García amb María Verdoy al seu comiat de Festa
María Verdoy al seu comiat de 'Festa' | Mediaset

Per la seva banda, Maria Verdoy no podia articular paraula per les llàgrimes, però s'acomiadava “d'un equip increïble”: “I acomiadant-me de tu, Emma. El món sap que ets una increïble professional, però no sap com ets de generosa, has donat tant”, afegia. "Des del Dia de Reis, tindré un regal molt bonic, que és presentar 'Socialité', un programa del qual em declaro fan. Sempre ho he estat", explicava la periodista a l'audiència.

Qui és Maria Verdoy?

María Verdoy com a presentadora de Rediseña'm a Cuatro
Maria Verdoy | Mediaset

María Verdoy va estudiar periodisme a la Universitat de València, la seva ciutat natal. La seva trajectòria va començar a Canal Nou, abans de ser redactora de 'Cazamariposas' al costat de Nuria Marín o Germán González. Tot i això, va començar a fer-se coneguda gràcies al seu treball a 'Viva la vida', on era una de les redactores habituals al plató d'Emma García.

Després de la cancel·lació del format, María Verdoy es va incorporar a l'equip d'Unicorn Content ('TardeAR'). El seu primer treball en aquesta productora va ser com a presentadora de 'Ya es mediodía Fresh' a l'estiu de 2022. A més, posteriorment es va incorporar a l'equip de 'Fiesta', recuperant el paper que exercia a l'anterior programa de cap de setmana, arribant a copresentar amb Frank Blanco aquest estiu.

A més a més, també ha presentat 'Rediséñame'. Es tracta d'un branded content de Vinted, que va emetre la seva primera temporada a Divinity i la segona a Cuatro.

Captura de 'Fiesta' amb María Verdoy i Frank Blanco presentant el 12 d'agost del 2023
Maria Verdoy amb Frank Blanco | Mediaset

En l'àmbit personal, Maria Verdoy és una apassionada de la música. De fet, va participar a 'Sálvame Mediafest' al costat de Germán González, convertint-se en una de les guanyadores. A més a més, també toca la guitarra. Una altra de les seves passions és el doblatge i les imitacions, cosa que ha demostrat a la televisió, imitant Shakira, per exemple.

Així mateix, Maria Verdoy va passar per l'altar amb l'home de la vida més de cinc anys. Va conèixer Vicente Tronchoni, que també és periodista, mentre estudiaven la carrera gràcies a una amiga en comú. Allà pel 2007 van viure una curta història d'amor que va arribar al final perquè ell se'n va anar d'Erasmus, però van estar separats durant deu anys, fins que el destí els va fer creuar-se novament. Maria deixava Madrid per marxar a treballar a Barcelona i la persona que es quedava amb el seu pis era ni més ni menys que Vicente.