Muntatge d'Emma García a Fiesta i María Patiño plorant a Socialité

Emma García paralitza 'Fiesta' per enviar un missatge a María Patiño després de ser acomiadada

Emma García no s'ha tallat i ha enviat un emotiu missatge a María Patiño després del seu acomiadament de 'Socialité'.

Emma García ha estat l'única presentadora de Telecinco que ha enviat un missatge d'ànims a María Patiño després de ser acomiadada. Aquest dilluns 25 de desembre serà l'últim dia de la periodista al capdavant de 'Socialité', mentre que Nuria Marín presentarà la darrera setmana de La Fábrica de la Tele. A partir del proper dissabte 6 de gener, serà la periodista María Verdoy qui agafi les regnes del programa.

D'aquesta manera, aquest 23 de desembre, María Verdoy s'ha acomiadat de 'Fiesta', programa on treballa acompanyant Emma García. “Des del Dia de Reis, tindré un regal molt bonic, que és presentar 'Socialité', un programa del qual em declaro fan. Sempre ho he estat”, deia la periodista.

Captura d'Emma García amb María Verdoy al seu comiat de Festa
Emma García amb María Verdoy | Mediaset

Ha estat llavors quan Emma García ha aprofitat per enviar un missatge a les actuals presentadores de 'Socialité'. "Vull enviar un petó molt fort a la nostra estimada María Patiño, que també acaba una etapa molt bonica per a ella i s'obriran noves portes i nous camins. És molt bona professional. María Patiño i Nuria Marín, molt bones professionals i molt bones companyes", deia Emma García.

Per tant, Emma García es converteix en l'única presentadora de Telecinco que ha enviat un missatge a les presentadores de 'Socialité', que han estat acomiadades per la nova directiva. A partir del 6 de gener, el programa passarà a les mans de Fénix Media Audiovisual, la productora de Christian Gálvez. Es tracta d'una empresa participada per Mediaset que es va crear el 2020 pocs dies abans de la pandèmia, liderada per Rafa Guardiola, Olga Flórez i el presentador.

Primer pla de María Patiño amb les mans aixecades presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
Maria Patiño | Mediaset

Cal destacar que María Patiño ha assegurat tenir nous projectes després de sortir de Telecinco: “Sempre he dit que soc una dona afortunada i una privilegiada. No puc dir res, de debò, però sí: tinc un gran projecte que em fa moltíssima il·lusió”. Ja us assabentareu de tot”. De fet, apareixerà a la segona part de '¡Sálvese quien pueda!', que arribarà al gener a Netflix.

Pel que fa a Nuria Marín, compta amb diversos projectes a la televisió de la mà de TV3, la cadena autonòmica catalana. Inicialment es va incorporar amb èxit com a col·laboradora d''Està Passant' amb una secció setmanal. A més, també ha gravat 'Love Cost', un nou daiting xou de 3Cat on exerceix com a presentadora.