Captura de Lara Álvarez plorant a Telecinco

Telecinco retira definitivament Lara Álvarez de la seva graella: què emet dilluns?

Telecinco confirma la pitjor de les notícies sobre Lara Álvarez, que no seguirà en graella amb el nou programa.

Males notícies per a Lara Álvarez després que el seu programa no hagi aconseguit els resultats esperats en audiència. 'La Mejor Generación' va ser una de les grans apostes de Telecinco per començar l'any, però només dues entregues després, Mediaset va decidir paralitzar els seus enregistraments. Amb dues entregues pendents, la cadena va decidir emetre la tercera, que va caure a un horrible 4,7% de share i 405.000 espectadors.

Recordem que, a cada programa de 'La Mejor Generación', hi ha tres rondes d'actuacions en què els artistes de cada equip canten temes d'una dècada concreta. Concloses les actuacions de cada ronda, les graderies voten per la seva actuació favorita i els capitans voten individualment, encara que mai pel seu propi candidat. Els cantants van acumulant punts per al seu equip i el més votat rep un Disc d'Or, que es converteix en diners per a una ONG a la Gran Final del programa.

Fotografia de Lara Álvarez amb Marta Sánchez a La Millor Generació a Telecinco
Lara Álvarez a 'La Mejor Generación' | Mediaset

D'aquesta manera, Telecinco ja ha anunciat que 'La Mejor Generación' no s'emetrà aquest mateix dilluns 29 de gener. Després d'enfonsar-se amb dades horrible, la cadena decideix deixar sense emetre la darrera entrega i apostar per un altre producte per arrencar la setmana. Per tant, Lara Álvarez es torna a quedar sense projecte després que Mediaset hi apostés amb aquest format musical.

Telecinco estrenarà la quarta temporada d''El Pueblo', que va arrencar la seva promoció després de conèixer-se que 'La Mejor Generación' havia paralitzat els seus enregistraments. A l'estrena, continua el tràfec migratori a Peñafría, on arribaran nous habitants amb fins molt diferents, com consolidar florent negoci o combatre el narcotràfic a la província. Alguns d'ells es convertiran en una incessant font de problemes per als penyafrians, en l'última temporada d''El Pueblo'.

Cartell de la quarta temporada del Poble a Telecinco
'El Pueblo' | Mediaset

Recordem que 'El Pueblo' acull l'arribada de nous personatges, a qui donen vida Yanet Sierra ('Sky rojo'), Jesús Castejón ('Alatriste') o Sergio Palau ('Blocco 181'). Així com Gorka Aguinagalde ('Allí Abajo'), Rebeca Sala ('Hit'), Asier Hormaza ('Allà baix'), Pablo Rivero ('Cuéntame cómo pasó') i Meritxell Huertas, s'incorporen a les trames