Muntatge dels presentadors de Canal Extremadura: Isa Casilda, Lola Trigoso, Sara Bravo, Juan Pedro Sánchez i Rocío Hernández

Canal Extremadura renova la seva graella: Sara Bravo presentarà 'Atrápame si puedes'

A partir del 26 de febrer, Canal Extremadura aposta per nous programes per acompanyar els espectadors i reflectir la societat extremenya.

Canal Extremadura renova la programació i reforça el compromís de servei públic, que començarà a partir del 26 de febrer. El canal   vol arribar als seus espectadors amb una programació propera, moderna i actual que reflecteixi la societat extremenya.

El canal extremeny segueix apostant per 'A nuestra salud', de dilluns a divendres a la 13:25h. El programa té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels espectadors.

Conduït per Lola Trigoso, reuneix els millors professionals sanitaris de totes les especialitats. A més, permet als espectadors enviar les seves inquietuds i preocupacions, i donar-los resposta.

D'altra banda, Isa Casilda aproparà als espectadors extremenys la realitat rural de la comunitat. Així com descobrir singulars, iniciatives curioses o reportatges que sorprendran. Això serà a 'Territorio Extremadura', de dilluns a divendres a les 14:55h.

També Canal Extremadura torna amb la nova temporada del docureality 'El campo es vida', de dilluns a divendres a les 15:20h. Amb nous protagonistes que mostraran la seva vida i el seu dia a dia al camp. El programa mostra com és el treball de les noves generacions de pagesos i ramaders extremenys.

Fotografia de Sara Bravo obrint els braços amb el logo de Canal Extremadura
Sara Bravo presenta 'Atrapame si puedes' a Canal Extremadura | Canal Extremadura

A les tardes, a partir de les 18h, Juan Pedro Sánchez i Rocío Hernández presenten "Connexión Extremadura". Un programa en directe de la mà d'un equip de reporters s'endinsaran als carrers d'Extremadura per conèixer tot el que hi passa. També hi tindran cabuda la meteorologia, festes o les nostres tradicions.

Finalment, Sara Bravo presenta "Atrapame si puedes" que torna en una versió renovada. De dilluns a divendres, a partir de les 21:30 , torna aquest concurs per divertir i animar a jugar tota la comunitat amb els seus concursants. Un programa per a tota la família que posa en joc un pot de més de 24.000 euros.