Primer pla de Jesús Vázquez com a presentador de Nus per la Vida a Telecinco

Telecinco posa data d'estrena a 'Bailando con las Estrellas', amb Jesús Vázquez

Jesús Vázquez i Valeria Mazza presentaran el retorn de 'Bailando con las Estrellas', que tornarà a Telecinco abans del que s'esperava.

Telecinco posa data per sorpresa una de les grans apostes per arrencar l'any. La cadena rescata 'Bailando con las Estrellas', que arribarà el dissabte 13 de gener de la mà de Jesús Vázquez i Valeria Mazza. Un grup de concursants famosos aprendran i posaran en escena cada setmana diferents modalitats de balls de saló amb l'ajuda d'una parella de ballarins professionals en una emocionant competició.

D'aquesta manera, la supermodel internacional Valeria Mazza torna al nostre país per conduir la versió espanyola de 'Bailando con las Estrellas', que la cadena prepara en col·laboració amb Bulldog TV. Recordem que va participar en la tercera temporada de 'Mask Singer' d'Antena 3 com a Matrioska. Acompanyarà Jesús Vázquez, que suma un nou projecte després de recentment presentar 'Desnudos por la vida ', sense èxit, al prime time de Telecinco.

Muntatge de Jesús Vázquez i Vextremia Mazza
Jesús Vázquez i Valeria Mazza | Mediaset

La competició de 'Bailando con las Estrellas' es desenvoluparà en un esplèndid plató de 1.400 m2. Estarà decorat amb una escenografia que fusiona la imatge del teatre amb l'estètica de les grans sales de ball i implementant també diversos elements tecnològics. El públic del plató es disposarà tant assegut a llotges com de peu al voltant d'una pista de ball de 10x15 metres, amb l'objectiu d'acostar els concursants.

L'escenari estarà envoltat per una gran pantalla central de 12,5 metres, dos laterals de 9x6 metres i nombroses pantalles més esquitxant la resta del decorat. Tres grans sales d'assaig i una de més anomenada 'Sala de les Estrelles', habilitades en un plató annex de 700 m2, completen l'escenografia.

Victor Janeiro, Edurne i Belén Esteban a la final de Més que ball el 2010 a Telecinco
'Més que ball!' | Mediaset

Jaime Guerra, director de la Divisió de Producció de Continguts del grup, ha destacat que “Mediaset, en la constant recerca de grans formats d'entreteniment de recorregut internacional, incorpora al seu catàleg 'Dancing with the Stars'. És un gran xou per a públics de totes les edats que cada setmana crearà una cita al voltant d'un espectacle”.

"Original de BBC, és el programa que més ha viatjat pel món batent rècords d'audiència als països en què s'emet. Amb una combinació de presentadors de luxe i uns participants i un jurat de gran nivell, esperem que 'Bailando con las Estrellas' sigui una proposta d'entreteniment que atregui l'atenció de l'audiència també al nostre país”, ha afegit Alfredo Ereño, CEO de Bulldog TV i productor executiu del programa.