Captura d'Isabel Jiménez i David Cantero en els comiats d'Informatius Telecincoo

Així ha estat el comiat de David Cantero i Isabel Jiménez d'Informativos Telecinco

Després de 13 anys junts, David Cantero i Isabel Jiménez es trenquen a plorar al comiat d'Informativos Telecinco després de la seva separació.

Després de l'adeu de Pedro Piqueras als espectadors després de 18 enfront dels informatius de la nit, continuen els comiats a Informativos Telecinco. "Me'n vaig amb el millor dels records, que és haver estat amb vosaltres tants anys. Els desitjo temps de menor crispació, més justícia i altra felicitat. Molt bona nit i fins sempre", eren les últimes paraules Pedro Piqueras.

David Cantero va descriure emocionat la situació com "una nit de sentiments oposats, de moltíssimes llàgrimes i de rialles". I és que després de 13 anys amb Isabel Jiménez, ja ha estat el darrer informatiu de la parella. "Vam dir adeu a un home que és sinònim de professionalitat, però, sobretot, a una gran persona", va dir Cantero. La seva companya, Isabel Jiménez, afirmava que "avui tenim un nus a l'estómac els dos".

Posat d'Isabel Jiménez i David Cantero com a presentadors d'Informatius Telecincoo
Isabel Jimenez i David Cantero | Mediaset

Immediatament l'emoció envaïa tots dos i David saltava per unir-se al comiat. "Ahir acomiadàvem a Pedro i avui ens hem d'acomiadar nosaltres. Aquest és el nostre últim informatiu junts després de gairebé 13 anys". "Potser ens tornem a trobar, mai se sap. Ha estat un plaer treballar amb aquesta dona", remarcava el comunicador al costat de qui ha estat la seva parella televisiva.

Recordem que, a partir del mes de gener, l'edició d'Informatius Telecinco 21:00h de dilluns a divendres serà presentada per Carlos Franganillo. Mentrestant, dues dones estaran al capdavant d'Informativos Telecinco 15:00h: Ángeles Blanco amb Isabel Jiménez. A més, Ángeles Blanco es posarà al capdavant de l'informatiu 21:00h quan Carlos Franganillo estigui fora de plató.

Fotografia dels presentadors d'Informatius Telecincoo: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Ángeles Blanco i Isabel Jiménez
Informativos Telecinco | Mediaset

Per la seva banda, David Cantero passa al cap de setmana amb José Ribagorda i Leticia Iglesias, que fins ara presentava el matinal. Al capdavant d'aquesta edició d'Informativos Telecinco es mantindran Laila Jiménez i Arancha Morales.

Totes les edicions, a la seva nova etapa, es realitzaran en un gran plató actualment en construcció. Aquest incorporarà els avenços més nous quant a tecnologia, escenografia i il·luminació, utilització d'espais polivalents i suports narratius.