Ion Aramendi al tercer debat de GH VIP a Telecinco

Telecinco posa data al debat final de 'GH VIP' i no serà diumenge

Telecinco sorprèn canviant el dia d'emissió del debat final de 'GH VIP', que estarà presentat per Ion Aramendi

Després de la victòria de Naomi Asensi, 'GH VIP ' encara no ha tancat l'edició a l'espera d'emetre el seu debat final. Durant la final, Marta Flich va confirmar aquesta esperada emissió amb tots els concursants. Una cita que estarà a càrrec de Ion Aramendi i que s'emetrà a Telecinco el proper dijous 28 de desembre.

"Dijous que ve, debat final amb Ion Aramendi i, després de l'Any Nou, la nova edició de 'GH DÚO'", així va anunciar Flich a l'audiència el debat després de la proclamació de la guanyadora. Per tant, no serà diumenge a la nit, ja que serà la Nit de Cap d'Any, on la cadena emetrà un especial presentat per Christian Gálvez i Verónica Dulanto.

D'aquesta manera, Telecinco aprofita l'acolliment del reality per fer el retrobament i saldar alguns comptes pendents. Aquest especial es podria gravar aquest mateix divendres 22 de desembre, després de la gran final. “Ha estat una experiència impressionant, enhorabona a tots i cadascun de vosaltres”, afegia Flich.

"Moltíssimes gràcies, perdó per pensar que no hi havia ningú entenent-me, necessitava aquest impuls cap amunt", deia Naomi Asensi després d'aconseguir la victòria. Una guanyadora que sorprèn, ja que va entrar un mes més tard a la casa de 'GH VIP', per suplir Karina.

Recordem que 'GH VIP' (15,2% i 1.160.000) va ser líder absolut de la seva franja, batent el seu rècord de temporada al final, estant a més de quatre punts d'avantatge sobre la seva directa competidora (10,8%). També va liderar el target comercial (16%), amb especial incidència entre els espectadors de 25 a 44 anys (20,4%) i els joves (16,6%). De la mateixa manera, va ser líder entre els menors de 55 anys (16,9%). Va fregar els 3M de contactes.