Captura de Lara Álvarez a la promo d'A la teva bola a Telecinco

Telecinco posa data d'estrena a 'A tu bola', el nou concurs de bales

Les bales són les protagonistes d''A tu bola', el nou concurs de Telecinco presentat per Lara Álvarez.

Telecinco posa data d'estrena als dos especials nadalencs d''A tu bola', un nou concurs per a tota la família presentat per Lara Álvarez i Florentino Fernández. La cadena continua renovant el catàleg d'entreteniment i un dels que està a punt d'estrenar-se és l'adaptació de 'Marble Manía'. Es tracta de la nova aposta de Telecinco per a les nits dels dissabtes per Nadal, a partir d'aquest 23 de desembre.

A cada entrega, tres celebrities rivalitzaran en una apassionant competició de bales en què demostraran la seva estratègia, habilitat i punteria jugant en trepidants recorreguts. Els concursants dels dos programes són Pablo Chiapella, Nacho Guerreros, Mariló Montero, Pacholo Martínez Bordiú, Jonan Wiergo i la cantant Natalia.

Captura de Lara Álvarez i Nacho Guerreros a A la teva bola de Telecinco
'A la teva bola' | Mediaset

Recordem que 'A tu bola' es va estrenar als Països Baixos fa cinc anys i compta en producció amb una quarta temporada, l'estrena de la qual està previst que s'emeti el 2024. El format també està a punt d'estrenar la quarta temporada a Alemanya ha emès a Bèlgica (VTM) i França (TF1).

Per tant, 'A tu bola' agafa el relleu de 'Got Talent' dissabte a la nit, després de tancar líder la seva novena edició. Tot i això, el talent xou presentat per Santi Millán tornarà el dissabte 6 de gener amb l'especial 'La batalla de los jueces'. En aquesta edició, la competició no només tindrà lloc sobre l'escenari, sinó també a la taula del jurat.

Dels 106 artistes que han aconseguit el cobejat Passi d'Or durant les nou edicions del programa, cadascun dels jutges ha triat tres candidats. Edurne, Risto Mejide, Paula Echevarría i Florentino Fernández presentaran la proposta als seus companys perquè votin per la seva favorita. En cas de no arribar a un acord, serà el jutge capità de cada equip qui decideixi quin concursant s'enfrontarà al veredicte del públic al final del programa per triar el guanyador.

Fotografia de Christian Gálvez i Verónica Dulanto als especials de Nit de Nadal i Cap d'Any de Telecincoo
Christian Gálvez i Verónica Dulanto | Mediaset

Entre les apostes de Nadal de Telecinco també destaquen els especials de Nit de Nadal i Cap d'Any presentats per Christian Gálvez i Verónica Dulanto. A més, Jesús Calleja i Marta Flich retransmetran en directe les Campanades de Cap d'Any, espai que portarà el títol de 'La nit dels desitjos'. L'Ajuntament de Sevilla, ciutat que el 2024 assumirà la capitalitat de la indústria aeroespacial europea, serà l'escenari en què Flich i Calleja acomiadaran el 2023 i donaran la benvinguda el 2024.