Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo

Surt a la llum el sou que podria haver guanyat Fran Rivera a 'De Viernes'

Descobreix el sou de Fran Rivera per carregar contra Isabel Pantoja en una entrevista a 'De Viernes'.

Surt a la llum el sou de Fran Rivera a 'De Viernes'. Telecinco no està escatimant al pressupost del seu nou programa, presentat per Santi Acosta i Beatriz Archidona. En les primeres setmanes, 'De Viernes' està apostant per convidats de primer nivell com Ángel Cristo, Fran Rivera o Isa P.

Per la seva banda, Fran Rivera no va dubtar a carregar contra Isabel Pantoja a l'entrevista: "Ens tractava malament perquè crec que el meu pare va morir enamorat de la meva mare". "No crec al karma, però crec en Déu i no m'agradaria estar a la seva pell. Quan, el dia que es mori, es trobi el meu pare per demanar-li explicacions", afegia el torero.

Captura de '¡De Viernes!' amb Fran Rivera assegut parlant enfadat amb una armilla el 15 de desembre de 2023
Fran Rivera a 'De Viernes' | Mediaset

Unes declaracions per les quals hauria cobrat una gran quantitat econòmica, segons ha revelat Sofía Cristo a 'Espejo Público' d'Antena 3. "El que ha fet Fran ara em sembla molt malament. Per l'experiència que tinc darrerament es donen uns testimonis en aquest programa que de veraces en tenen molt poc", començava la col·laboradora.

"Diuen que 'es diu' l'entrevista, que jo no ho sé, 150.000 euros. Tenen un desplegament econòmic...", afegia revelant la xifra. Cal destacar que cap de les seves companyes de plató, com Gema López a Laura Fa o Pilar Vidal, feia comentaris sobre la quantitat.

De fet, a 'Espejo Público' Pilar Vidal també va revelar que Ángel Cristo també hauria cobrat al voltant d'uns 100.000 euros per explicar tota la veritat sobre Bárbara Rey. Cal destacar que el protagonista ha participat durant diverses setmanes, en entrevistes gravades i en plató. Tot i això, les quantitats demostren el gran pressupost que maneja de 'De Viernes'.

Posat de Beatriz Archidona i Santi Acosta durant la presentació de De Divendres a Telecinco
Beatriz Archidona i Santi Acosta | Mediaset

Cal destacar, no obstant, que 'De Viernes' està aconseguint bons resultats en audiències a Telecinco. El passat 8 de desembre, el programa va ser líder absolut de la seva franja, marcant rècord de temporada, amb un fantàstic 16,3% (millor dada de share d'un programa divendres a Telecinco des de juliol de 2022) i +1,4M, duplicant el seu competidor. Aquesta setmana, davant de la final de 'La Voz', va baixar però va aconseguir més d'1M (12,2%) i 4,2M de contactes